Horia Constantinescu s-a întors în PSD

Horia-Constantinescu

Horia Constantinescu, fost candidat la Primăria Constanța din partea PP-USL, partidul lui Dan Voiculescu, s-a reînscris în PSD. Plecase de la social democrați după o neînțelegere cu conducerea partidului condus de Felix Stroe.

Lui Constantinescu i s-ar fi promis că va fi candidatul PSD la Primăria Constanța. În cele din urmă a fost ales Decebal Făgădău. De ce? Nu știm încă sigur. Una din ipoteze este că Horia Constantinescu avea șanse să câștige.

„Domnul Horia Constantinescu și a depus adeziunea în sedinta de ieri a Biroului Permanent Municipal.”, au precizat reprezentanții PSD Constanța.

Cererea a fost aprobată.

Organizația municipală este condusă de omul de afaceri Ion Dumitrache.

Așadar, Horia Constantinescu se întoarce în organizația municipală, semn că ar putea urma din nou calea unei noi candidaturi la primărie. În alegerile precedente a fost pe locul al patrulea.

Reamintim că acesta a fost cooptat de edilul Vergil Chițac în echipa sa, dar a părăsit primăria după ce nu a trecut de un examen.

Horia Constantinescu este acum șeful Protecției Consumatorilor Constanța.

Vă recomandăm și:

Horia Constantinescu despre activitatea primarului Vergil Chițac: „De la bun început s-a știut că va fi un an de sacrificiu” VIDEO

Horia Constantinescu: „Măi nesimțiților, cei care confundați orașul cu o ghenă de gunoi, făceți-vă un autodenuț: «jeg, nesimțit, vocal și tupeist, vreau să am gunoierul meu! Îl merit, pentru că sunt un gunoi!»”

Tarabele din Mamaia, miza scandalului dintre USR și Horia Constantinescu? „Acolo a început trosneala”

Remus Negoi despre cazul Horia Constantinescu: „E ca și cum noi suntem luați, scuzați-mi expresia, de fraieri” VIDEO
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Faleză Nord, fără căldură și după Crăciun

Tue Dec 28 , 2021
Din cauza unei avarii apărută pe rețeaua de transport amplasată pe strada Unirii, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum si a încalzirii în zona Faleză Nord, Constanța. Echipele de intervenție ale Societații Termoficare Constanța  au început lucrările de eliminare a avariei. Se estimează […]

V-ar putea interesa și: