Horia Constantinescu, șeful Protecției Consumatorilor, chemat în București

horia constantinescu

Horia Constantinescu, comisarul șef al Comisariatului pentru Protecția Consumatorilor Constanța și candidat la Primăria Constanța, se mută la București.

Nu e vorba însă de o mutare definitivă. Potrivit surselor noastre, acesta a fost delegat, de șeful ANPC, în cadrul unui grup de lucru deschis la nivelul autorității centrale.

Delegarea este valabilă pentru perioada 15 iunie – 17 iulie 2020.

În această perioadă, Horia Constantinescu își păstrează funcția și salariul de la Constanța.

Grupul de lucru constituit la nivelul ANPC cuprinde mai mulți inspectori din țară și are rolul de a descoperi produsele neconforme din cele mai mari unități de comercializare din România.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Trafic blocat pe străzile Panselei și Ion Neculce din municipiul Constanța, în urma unei avarii a RAJA

mar iun. 16 , 2020
Pentru remedierea unor avarii pe conductele de alimentare cu apă, cu diametrul de 150 mm, din municipiul Constanța, echipele de intervenție RAJA S.A. au fost nevoite să blocheze traficul auto, astăzi – 16 iunie 2020, în intervalul orar 09.30 – 12.00, după cum urmează: strada Panselei, tronsonul cuprins de străzile Flămânda […]
raja constanța

V-ar putea interesa și: