Horia Constantinescu, șeful Protecției Consumatorilor Constanța, în direct la Dobrogea TV

horia constantinescu
Horia Constantinescu, comisar șef CJPC

Horia Constantinescu, șeful Protecției Consumatorilor Constanța, este invitatul de astăzi al emisiunii „Realitatea locală”, difuzată de Dobrogea TV.

Vom discuta despre bilanțul de activitatea pe primele zece luni ale anului, care a fost prezentat, recent, public.

Emisiunea începe la ora 18.10.

Telespectatorii pot adresa întrebări, în direct, la numărul care va fi afișat pe ecrane.

Emisiunea va fi postată ulterior și pe site-ul televiziunii, Dobrogea.tv.

O puteți urmări și mai jos:


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pediatria Spitalului Județean Constanța, arhiplină. Ce sfaturi au medicii pentru părinți și copii

lun nov. 26 , 2018
Aproape 1.000 de pacienți s-au prezentat la urgența Spitalului Județean Constanța în weekend-ul care a trecut, majoritatea copii. Secția de Pediatrie a fost arhiplină. Mai exact, potrivit datelor furnizare de SCJU, 992 persoane au fost înregistrate la UPU de vineri, 23.11.2018, ora 07.00 până astăzi, 26.11.2018, ora 07.00. In urma […]
spitalul judetean constanta

V-ar putea interesa și: