Horia Constantinescu și echipa se apucă de dezinfectat Constanța

Horia Constantinescu și echipa se apucă de dezinfectat mai multe zone din orașul Constanța.

„Începând de maine dimineață ne apucam de stropit cu o substanță pe baza de clor granulat si apa. Am primit peste 100 de solicitări in urma anunțului de pe Facebook.”, a precizat acesta.

Sunt vizate scările de bloc si in general spatiile comune, folosite la circulatia obligatorie, in drum spre piață sau alte destinații necesare.

„ Tancul de apa are 1000 de litri si il deplasam in zonele unde suntem, dar putem astfel acoperi o zona mai mare! Avem o echipa destoinica, dar cu ajutorul si altor voluntari putem acoperi o zona mai mare”, a mai spus Constantinescu.

Iată anunțul postat pe 25 martie de acesta:

„Coronavirus! E MOMENTUL să ne implicăm TOŢI!Bunicii au NEVOIE de AJUTOR! “Asociaţia eTREZIREA se implică activ în acţiuni concrete de DEZINFECTARE a spaţiilor comune de locuit (cum sunt scările de bloc), mobilierul din parcuri, echipamentele de joaca si oriunde suntem solicitati!Am achiziţionat clor, tancuri de apă şi pompe pulverizatoare si trecem la treabă! MOBIL: 0734774627MOBILIZAREA ESTE NECESARĂ ACUM!”

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

O modalitate simplă și eficientă prin care statul poate și trebuie să ajute firmele românești

Fri Mar 27 , 2020
„Nu avem nicio datorie față de niciun furnizor”, spuneau, ieri, reprezentanții Guvernului României, într-o ședință publică. Guvernul pune însă problema greșit. Ne lasă să înțelegem că e un lucru pozitiv faptul că nu are datorii. Nu este nimic pozitiv, ci ceva absolut normal. Suntem în plină criză economică, iar multe […]