Horia Țuțuianu, președinte CJC: „Nu sunt mulțumit de managementul de la Teatrul de Stat Constanța”

horia tutuianu

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a comandat un audit la Teatrul de Stat Constanța, instituție aflată în subordinea CJC, și a declara că, la prima vedere, nu este mulțumit de lucrurile descoperite.

Decizia de a trimite Corpul de Control al CJC la teatru a venit după ce aproximativ o treime din actori au criticat managementul Danielei Dumitrescu. Puteți citi AICI ce acuzații i s-au adus, iar AICI puteți citi răspunsul directoarei.

Șeful CJC a declarat, astăzi, că are o formă a auditului comandat, dar nu este forma finală, care va fi elaborată în câteva zile.

„Pot spune atât la ora aceasta: lucrurile nu sunt cum ar trebui la prima vedere a documentelor, nu sunt așa cum ar trebui acolo. E sfârșit de an. La începutul lunii ianuarie vom lua o decizie în ceea ce privește managementul Teatrului de Stat Constanța. Am înțeles că îi și expiră doamnei contractul undeva, în februarie sau martie, dar după ce voi analiza cu mare atenție fiecare punct – sunt multe puncte – în luna ianuarie voi lua o decizie în privința managementului. Vă pot spune că lucrurile nu sunt cum ar trebui din punct de vedere managerial. Nu sunt mulțumit de management și voi lua o decizie în luna ianuarie”, a punctat Horia Țuțuianu.

Daniela Dumitrescu este în fruntea TSC de pe vremea când Consiliul Județean era condus de Nicușor Constantinescu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.