Horia Țuțuianu, președinte CJC: „Nu sunt mulțumit de managementul de la Teatrul de Stat Constanța”

horia tutuianu

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, a comandat un audit la Teatrul de Stat Constanța, instituție aflată în subordinea CJC, și a declara că, la prima vedere, nu este mulțumit de lucrurile descoperite.

Decizia de a trimite Corpul de Control al CJC la teatru a venit după ce aproximativ o treime din actori au criticat managementul Danielei Dumitrescu. Puteți citi AICI ce acuzații i s-au adus, iar AICI puteți citi răspunsul directoarei.

Șeful CJC a declarat, astăzi, că are o formă a auditului comandat, dar nu este forma finală, care va fi elaborată în câteva zile.

„Pot spune atât la ora aceasta: lucrurile nu sunt cum ar trebui la prima vedere a documentelor, nu sunt așa cum ar trebui acolo. E sfârșit de an. La începutul lunii ianuarie vom lua o decizie în ceea ce privește managementul Teatrului de Stat Constanța. Am înțeles că îi și expiră doamnei contractul undeva, în februarie sau martie, dar după ce voi analiza cu mare atenție fiecare punct – sunt multe puncte – în luna ianuarie voi lua o decizie în privința managementului. Vă pot spune că lucrurile nu sunt cum ar trebui din punct de vedere managerial. Nu sunt mulțumit de management și voi lua o decizie în luna ianuarie”, a punctat Horia Țuțuianu.

Daniela Dumitrescu este în fruntea TSC de pe vremea când Consiliul Județean era condus de Nicușor Constantinescu.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Mihai Daraban, CCIR, critică DUR măsurile de supraimpozitare anunțate de Guvernul Dăncilă

mie dec. 19 , 2018
Camera de Comerț și Industrie a României consideră că noile măsuri de supraimpozitare anunțate de Guvernul României se constituie într-o lovitură gravă la adresa stabilității economice a României, cu efecte puternic negative asupra companiilor, atât de stat cât și private, cu capital românesc sau străin. „Modul intempestiv în care măsurile […]

V-ar putea interesa și: