Horia Țuțuianu, CJC: „Nu am intervenit niciodată într-o anchetă jurnalistică, nici înainte, nici în timpul, nici după publicarea ei”

horia tutuianu

În legătură cu informațiile care au apărut astăzi într-o publicație de presă constănțeană, organizația județeana Constanța a Partidului Social Democrat dezminte categoric afirmațiile și insinuările făcute, referitoare la o posibilă ingerință a președintelui Consiliului Județean Constanța și vicepreședinte al Biroului Permanent Județean al PSD Constanța Marius Horia Țuțuianu în procesul electoral pentru alegerile Europarlamentare din luna mai.

Președintele Consiliului Județean Constanța, Horia Țuțuianu, face de altfel următoarele precizări, printr-un comunicat de presă.

„În calitate de președinte al Consiliului Județean Constanța nu am intervenit niciodată în desfășurarea unui proces electoral. De asemenea, nu am intervenit niciodată într-o anchetă jurnalistică, nici înainte, nici în timpul, nici după publicarea ei. 

Doresc pe această cale să dezmint aceste informații! Din verificările pe care le-am efectuat și din informațiile existente, pot să precizez faptul că Inspectoratul de Poliție al Județului Constanța s-a autosesizat cu privire la respectiva anchetă a publicației online constănțene, fiind sesizate fapte de natură penală, de către polițiștii care se ocupă în prezent de caz. Nu cunosc date despre această anchetă, nu am dreptul și nu am nici interesul să mă implic, autoritățile statului și instituțiile de presă știu foarte bine ce au de făcut și este un caz care nu mă privește.

Mass-media din Constanța poate să confirme că a avut, are și va avea în mine tot timpul un partener de dialog! Încă de la preluarea mandatului, din 2016, ușile Consiliului Județean Constanța sunt deschise pentru toți jurnaliștii constănțeni. Element indispensabil într-o societate democratică, mass-media are drepturi și obligații profesionale și nimeni nu are dreptul să intervină în această activitate.”, se arată în comunicatul de presă.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cazinoul NU se mai reabilitează. O nouă contestație!

lun oct. 28 , 2019
Cazinoul din Constanța nu se va mai reabilita, în ciuda afirmațiilor făcute de Primăria Constanța și premierul Viorica Dăncilă. La numai câteva ore după ce se anunțase o conferință de presă pe această temă, o asociere de firme al cărei lider este compania Eldiclau SRL a contestat din nou licitația […]

V-ar putea interesa și: