Horia Țuțuianu, indignat: „Administrația județeană sub „bagheta” Mihai Lupu ne aruncă în incompetență și sărăcie”

Sursă foto: Horia Țuțuianu/Facebook

Horia Țuțuianu, fost președinte al Consiliului Județean Constanța și actual parlamentar PSD, a primit cu indignare vestea pierderii finanțării pentru extinderea și modernizarea Complexului Muzeal de Științe ale Naturii Constanța.

Horia Țuțuianu amintește că la acest eșec major se adaugă restaurarea cetății Histria sau a Muzeului de Istorie Națională și Arheologie Constanța și, până la finalul mandatului acestei administrații județene, cu siguranță vom mai completa lista rușinii cu alte eșecuri. Iar aceste proiecte sunt numai cele din domeniul cultural.

„Faptul că cineva nu se pricepe într-o anumită funcție aș putea să înțeleg. Nu pot însă să înțeleg încăpățânarea, aroganța ostentativă și risipa multor, multor zeci de milioane de euro, bani obținuți cu greu pentru constănțeni, nu pentru anumite grupuri de interese. Mi-am amintit instant de desele drumuri la București, munții de dosare de pe birou, multe ore peste program și nopți nedormite … Munca echipei si a mea la Consiliul Județean a fost pur și simplu irosită, laolaltă cu banii destinați Constanței. Administrația județeană sub „bagheta” Mihai Lupu ne aruncă în incompetență și sărăcie. Este evident că nu mai putem vorbi de niciun fel de turism si dezvoltare în contextul erodării susținute a punctelor de interes din județul Constanța.”, a transmis Horia Țuțuianu.

Recomandări:

Consiliul Județean Constanța a majorat cu 66,6% tariful unic de intrare la Delfinariu și Microrezervație

Claudiu Palaz: „Domnule Lupu, ați lăsat litoralul fără delfini! Singurele lucruri pe care le deslușiți sunt integramele și SUDOKU”

Consiliul Județean Constanța explică de ce a pierdut contractul de 5 milioane euro pentru extinderea Delfinariului


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Administrația Porturilor Maritime a pus sechestru pe velierul Adornate, feblețea lui Gabriel Comănescu

joi ian. 26 , 2023
Compania Națională Administrația Porturilor Maritime SA Constanța a chemat în instanță Grup Servicii Petroliere Logistic SRL, companie deținută de omul de afaceri Gabriel Comănescu. Obiectul este sechestrul asupra a două nave. La data de 26 ianuarie 2023, instanța a admis cererea CN APM Constanța și s-a dispus sechestrul asigurator a […]

V-ar putea interesa și: