Horia Țuțuianu mulțumește pentru susținere și are un mesaj pentru locuitorii județului: „Noi suntem Constanța”

Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, mulțumește pentru susținere și are un mesaj pentru locuitorii județului.

„Astăzi, vreau să-mi exprim respectul și considerația față de voi și să vă asigur că apreciez fiecare comentariu al vostru. În decursul celor aproape patru ani alături de voi, am parcurs împreuna drumul, uneori mai anevoios, către dezvoltarea și modernizarea județului nostru. În fiecare zi și prin toate mijloacele m-ați ajutat să identific corect și să prioritizez corespunzător rezolvarea problemelor punctuale cu care se confrunta comunitatea noastră.”, a spus Horia Țuțuianu, într-un mesaj adresat public.

Iată restul mesajului:

„Unul dintre cele mai mari beneficii ale poziției pe care o ocup a fost faptul că am putut sa fiu mereu în contact cu voi și am avut onoarea să mă pun în slujba comunității. Tot ce am învătat în acești patru ani, am învățat de la voi! Voi m-ați ajutat să devin în fiecare zi un președinte și un om mai bun!

Nu am ajuns să soluționez absolut toate problemele județului, știu, dar am încercat – și vreau să cred că am reușit de cele mai multe ori – să fiu alături voi, să vă susțin, să caut soluții și asta intenționez să fac și în urmatorul mandat. Ori de cate ori veți simți că scala progresului nu arată poate ceea ce sperați, vă rog să nu uitați: județul Constanța nu este și nu va fi vreodata proiectul unei singure persoane.

Constanța suntem noi, iar “noi” este cuvântul cu cea mai mare greutate în orice democrație. Noi constănțenii, indiferent că trăim la sat sau la oraș, indiferent de etnie, religie, vârsta sau convingeri politice, noi împreună, noi vom dezvolta acest județ! NOI SUNTEM CONSTANȚA!”

Horia Țuțuianu va candida, din partea PSD, la un nou mandat de președinte al Consiliului Județean Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Celulă de urgență în Portul Constanța. Măsuri pentru prevenirea răspândirii Coronavirusului

Thu Feb 27 , 2020
Compania Națională „Administrația Porturilor Maritime” SA Constanța a organizat astăzi, 27 februarie 2020, celula de urgență pentru a stabili măsurile necesare pentru prevenirea răspândirii virusului Coronavirus (Covid-19). În cadrul ședinței au fost prezentate acțiunile întreprinse până la acest moment: A fost achiziționată o primă serie de măști de protecție care […]
port constanta