Horia Țuțuianu: Nominalizarea lui Cioloș, un prim pas spre anticipate

Horia Țuțuianu, parlamentar PSD, consideră că nominalizarea pentru funcția de premier a lui Dacian Cioloș reprezintă un prim pas spre alegerile parlamentare anticipate.

„După Superman închipuit, fix de Tovarășul Spirală are România nevoie. Cioloș și-a dat examenul in(capacității) în 2016. A dovedit ce poate și cât poate, l-am văzut în funcție un an de zile. A rămas în istorie ca premierul ZERO. Și atunci, de ce Cioloș? Să fie oare o capcană desemnarea lui Cioloș premier doar pentru a pica în Parlament și a face astfel posibilă redesemnarea lui Cîțu premier? Până ne lămurim, cert este că această rocadă din alianța pierzătorilor – premier USR-istul Cioloș, în locul PNL-istului lui Cîțu – reprezintă un prim pas către anticipate.”, a declarat acesta.

PSD și-a exprimat clar intențiile: dorește alegeri anticipate.

Președintele PSD Marcel Ciolacu spune că Partidul Social Democrat nu va vota un guvern condus de Dacian Cioloș. Acesta precizează că desemnarea lui Cioloș „reprezintă primul pas spre anticipate”. 

„Desemnarea lui Cioloș reprezintă primul pas spre anticipate! PSD nu va vota niciodată un nou Guvern zero!

Am dat jos Guvernul Cîțu cu o moțiune de cenzură în care am criticat și prestația miniștrilor USR. PNL și USR au distrus cot la cot România timp de un an de zile. Toată România știe acest lucru!

Să se voteze partenerii alianței pierzătorilor între ei! Altfel, este clar că în actuala conjunctură nu se poate forma o majoritate stabilă care să guverneze eficient România”, a scris Marcel Ciolacu, pe Facebook.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Cum se „topesc” banii: inflația a ajuns la 6,3%

Tue Oct 12 , 2021
Rata anuală a inflaţiei a urcat la 6,3% în luna septembrie 2021, de la 5,3% în august, în condiţiile în care mărfurile nealimentare s-au scumpit cu 8,71%, mărfurile alimentare cu 4,26%, iar serviciile cu 3,75%, potrivit datelor publicate marţi de Institutul Naţional de Statistică (INS). Conform INS, preţurile de consum […]