Horia Țuțuianu: „Nu se pune problema să se închidă spitalul. Îndemn la calm și rațiune”

Horia Țuțuianu

Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, spune, după apariția unui caz de coronavirus în Spitalul Județean Constanța, că nu se pune problema să se închidă unitatea sanitară.

Șeful CJC a spus că asistentul depistat pozitiv a stat acasă în ultimele 7-8 zile.

Acesta a mai afirmat că va începe imediat o anchetă epidemiologică.

„Îndemn la calm și la rațiune toți locuitorii județului. Să stea în casă cât mai mult”, a precizat acesta.Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

OFICIAL „Nu există nicio discuție despre închiderea/carantinarea vreunui oraș din România”

mie mart. 11 , 2020
Nu există nicio discuție despre închiderea/carantinarea Bucureștiului sau a vreunui oraș din România, a transmis Grupul de Comunicare Strategică, infirmând astfel informații vehiculate prin intermediul rețelelor sociale. Potrivit sursei citate, Poliția Română s-a sesizat din oficiu în legătură cu acest aspect, pentru „comunicarea de informații false”. Grupul de Comunicare Strategică […]
carantina

V-ar putea interesa și: