Horia Țuțuianu, președintele CJC: „Am ales cu gândul la familia, comunitatea și țara mea!”

Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, a votat în jurul orei 10.30, la Școala Gimnazială nr. 10 din municipiul Constanța.

„Eu am votat! Am ales cu gândul la familia, comunitatea și țara mea! Președintele ales astăzi ne reprezintă pe toți și este esențial să ne respecte, să ne susțină și să își dorească să construiască o Românie din ce în ce mai puternică. Vă îndemn să votați cu inima, cu gândul la copii și nepoți, la o țară unită și egală cu celelalte state. Eu am votat pentru președintele în care am încredere că este alături de fiecare român și care se va lupta pentru ca nouă, tuturor, să ne fie mai bine! Decizia de astăzi este crucială! Votați românește, din inimă și suflet!”, a declarat acesta, după vot.

Horia Țuțuianu a fost însoțit în secția de vot de soție și cei doi băieți ai lor.

Vă recomandăm și:

Au votat 100.000 de constănțeni. Comparație cu turul I

De ce am votat. Cine e președintele perfect


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Stelian Ion, USR: „Azi se măsoară maturitatea electoratului român”

Dum nov. 24 , 2019
Stelian Ion, deputat USR, spune că azi, în turul al doilea al alegerilor prezidențiale, se măsoară maturitatea electoratului român. „Am votat inspirat și de răsăritul heraldic japonez. Că ne place sau nu, astăzi se măsoară maturitatea electoratului român. Cu cât cei care vor să reducă democrația vor lua mai puține […]

V-ar putea interesa și: