Horia Țuțuianu, președintele CJC, cere Guvernului să ia urgent 5 măsuri

Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța, cere Guvernului României să ia urgent 5 măsuri.

Prima cerință: „Salariații trimiși în șomaj tehnic să primească 75% din salariul de bază”. De asemenea, mai cere plafonarea prețurilor la alimentele de bază, suspendarea creditelor pentru populație și companii până la finele anului, precum și plafonarea prețurilor medicamentelor și materialelor sanitare.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Afaceri în vreme de coronavirus. CCINA Constanța cere până la 2.800 de lei pentru eliberarea unui aviz de forță majoră

joi mart. 19 , 2020
CCINA Constanța cere până la 2.800 de lei pentru eliberarea unui aviz de forță majoră, în plină epidemie de coronavirus. Suma se aplică firmelor care nu sunt membre. „Dacă activitatea societății dvs. se regăsește în categoriile menționate la art. 1 din Ordonanța militară emisă de Ministerul Afacerilor interne și publicată […]
ccina constanța

V-ar putea interesa și: