Horia Țuțuianu, președintele CJC, mesaj emoționant la finalul ultimei ședințe de consiliu din 2019

Consilierii județeni alături de colindători

Astăzi, 13 decembrie, a avut loc ultima ședință a Consiliului Județean Constanța din 2019.

Președintele instituției, Horia Țuțuianu, spune că aceasta a debutat cu un moment emoționant.

Tinerii de la Centru de Plasament „Ovidiu” Constanța – Trupa Divergent, copiii de la Școala Gimnazială „Nicolae Tonitza” și membrii Grupului Vocal Giocoso al Centrului Cultural Județean „Teodor T. Burada” i-au introdus pe consilieri, prin colinde tradiționale, în atmosfera de sărbătoare a Crăciunului.

„Este o perioadă plină de emoții, atât pentru cei mici cât și pentru cei mari. Decembrie este Luna Cadourilor, dar și a apropierii dintre oameni. Să încercăm mereu să fim mai buni unii cu ceilalți, mai înțelegători și mai altruiști. Să nu uităm că cel mai important este să petrecem timp alături de cei dragi, să fim generoși și să încercăm să fim alături de cei care au nevoie de ajutorul nostru. Mulțumesc colindătorilor pentru că ne-au amintit de magia Sărbătorilor!”, a spus Horia Țuțuianu.

Totodată, acesta a mulțumit tuturor consilierilor județeni aportul și susținerea față de proiectele demarate și implementate în 2019 de Consiliul Județean Constanța.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Hepatită în orașul Constanța. În medie, câte 3 copii s-au îmbolnăvit în fiecare zi, luna aceasta. Ce spune primarul

vin dec. 13 , 2019
În medie, câte 3 copii s-au îmbolnăvit în fiecare zi, luna aceasta. Primăria Municipiului Constanța spune că a alocat peste 1,6 milioane de lei pentru achiziția de materiale dezinfectante în școli.  Decebal Făgădău, primarul municipiului Constanța, a oferit explicații:  „Unitățile  școlare au autonomie, noi le repartizăm sumele, dar întreaga procedură […]
hepatita

V-ar putea interesa și: