Horia Țuțuianu, PSD: „Mihai Lupu bifează o mare „realizare”: readucerea RAJDP în pragul insolvenței!”

Horia Țuțuianu, parlamentar PSD și fost președinte al Consiliului Județean Constanța, spune că RAJDP (Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri) stă pe un butoi de pulbere.
Horia Țuțuianu în timpul unei vizite la RAJDP, în vremea când conducea Consiliul Județean Constanța. Foto: Constanța 100%

Horia Țuțuianu, parlamentar PSD și fost președinte al Consiliului Județean Constanța, spune că RAJDP (Regia Autonomă Județeană de Drumuri și Poduri) stă pe un butoi de pulbere.

„Bătaia de joc la adresa angajaților este intolerabilă! Din nepăsarea, indolența și incompetența actualei conduceri a Consiliului Județean Constanța oamenii riscă să îngroașe rândurile șomerilor! Dacă la finalul mandatului meu, Regia era pregătită pentru ieșirea din insolvență, în cei patru ani fiind făcute toate demersurile legale, după 2 ani de mandat, actualul președinte al CJ Mihai Lupu bifează o mare “realizare”: readucerea RAJDP în pragul insolvenței!”, spune Țuțuianu.

Acesta dezvăluie și câteva ingrediente de ”succes”:

  • Trei directori în mai puțin de doi ani;
  • Angajări pe criterii politice;
  • Avansări și măriri salariale pe criterii subiective;
  • Izolarea și hărțuirea adevăraților profesioniști care au fost marginalizați din motive tot politice!

Iată ce spune fostul președinte al CJC despre cum s-a ajuns aici:

„Prin călcarea în picioare a tot ce ține de funcționarea normală a unei instituții: organigramă, proceduri, personal, criterii de performanță.

Angajări doar la recomandarea carnetului de partid liberal și neapărat cu binecuvântarea președintelui CJC Mihai Lupu.

De ce este Regia în pragul imploziei?

Suntem în luna mai, când vremea este bună, iar stația de asfaltare nu este nici acum pusă în funcțiune, iar concasoarele stau defecte în curte!

Totul în timp ce alte firme private (ale cui oare?!) exploatează piatra din cariere!

Pentru că nu s-a început campania de lucrări, utilajele sunt defecte și nu se dă drumul documentațiilor de achiziții de piese, materiale și servicii necesare desfășurării activității!

Aceasta este starea deplorabilă actuală a Regiei.

Aceasta este realitatea, dincolo de toate jocurile de imagine puse la cale, din birou, de actualul președinte al CJC Mihai Lupu.

Un președinte care și-a pierdut busola administrativă și a lăsat Regia pe…drumuri!

Măcar de ar fi lăsat-o pe cei 680 kilometri de drum aduși la nivel de asfalt la finalul mandatului meu. 680, dintr-un total de 800 de kilometri pe care îi are Constanța!

Îi solicit președintelui CJ Mihai Lupu să declare public ce planuri, proiecte și criterii de performanță pregătește pentru RAJDP!

Transparență! Un concept liberal!”

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Instructor de dans în vârstă de 65 de ani, arestat preventiv pentru agresarea sexuală a unei minore de 14 ani

Thu May 12 , 2022
Un instructor de dans în vârstă de 65 de ani a fost arestat preventiv pentru agresarea sexuală a unei minore de 14 ani, informează, joi, IPJ Dâmboviţa. „Poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Găeşti, în urma cercetărilor efectuate sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Găeşti, au […]