Horia Țuțuianu și Lucian Lungoci au adus vești bune pentru locuitorii din vestul județului Constanța: drumuri reabilitate și terenuri de sport noi

Președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu, însoțit de administratorul special al Regiei Autonome Județene de Drumuri și Poduri Constanța, Lucian Lungoci a verificat astăzi lucrările realizate de RAJDP pe tronsoanele DJ 222 și DJ 391A, înainte ca aceste drumuri să fie date în folosință.

Lucrările au fost finalizate săptămâna trecută, cei peste 50 de km fiind reabilitați în proporție de 100% prin turnarea de covor asfaltic. Aceste două drumuri județene sunt importante pentru locuitorii din zona de vest a județului. Valoarea acestor lucrări s-a ridicat la suma de 22,7 milioane lei, bani proveniți din bugetul Consiliului Județean Constanța.

„Am tratat reabilitarea infrastructurii rutiere a județului Constanța ca și prioritate. Și acest lucru se vede din rezultatele pe care le avem: 360 km de drumuri județene reabilitați. Suntem la sfârșitul programului de asfaltări pe 2019. A fost un an dificil, cu provocări. Însă, am reușit să facem tot ceea ce ne-am propus. Atât DJ 222 cât și DJ 391A asigură acum un trafic rutier sigur și susține atât accesul locuitorilor către municipiul Medgidia, cât și schimburile comerciale. Felicit întreaga echipă a RAJDP pentru eforturile depuse în toată această perioadă” declară Marius Horia Țuțuianu, președintele Consiliului Județean Constanța.

În următoarele zile se vor finaliza lucrările de reabilitare și modernizare pe mai multe drumuri județene la fel de importante pentru locuitori și investitori.

Investiții în Peștera

Tot astăzi, alături de primarul comunei Peștera, Marius Liviu Petre, s-a verificat stadiul lucrărilor pe DC 28 – Strada Izvorului – în lungime de 2 km, dar și al terenurilor de sport din localitățile Ivrinezu Mare, Ivrinezu Mic și Izvorul Mare. Toate aceste lucrări se ridică la 2,15 milioane lei și sunt realizate cu sprijinul Consiliului Județean Constanța.

„Mișcarea este deosebit de importantă pentru un stil de viață sănătos. Mereu voi fi alături de toți primarii, indiferent de culoarea politică, care își doresc să dezvolte comunitățile pe care le reprezintă. Pe drumul comunal nu s-a mai intervenit cu reabilitări de amploare de 45 de ani. Este o realizare uriașă să reușim să redăm comunității un drum practicabil. Îi voi sprijini și voi face tot ce îmi stă în putere să își ducă proiectele benefice pentru comunitate la bun sfârșit”, a mai declarat președintele Consiliului Județean Constanța, Marius Horia Țuțuianu.

Aceste obiective vor fi finalizate în cel mai scurt timp posibil și vor fi date în folosință.

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Următorul articol

Protecția Consumatorului a găsit JALE la Festivalul Iernii. Iată în ce condiții mizere se pregătește mâncarea

Mon Dec 16 , 2019
Comisariatul Județean pentru Protecția Consumatorului Constanța a găsit jale la Festivalul Iernii, organizat în parcul Tăbăcărie. Comisarii au descoperit că o parte din produsele care erau vândute constănțenilor se preparau în condiții mizerabile.Iată în ce condiții mizere se pregătește mâncarea. Unele produse sunt preparate în ligheane de plastic, deloc potrivite […]