Hornbach reamenajează un sens giratoriu din Constanța

Primăria Constanța a anunțat că, pentru fluidizarea traficului pe bulevardul Aurel Vlaicu, în zona intersecției cu strada Nicolae Filimon, reprezentanții Hornbach au contractat lucrări pentru reamenajarea și modernizarea sensului giratoriu din zonă.  

„Se lărgește sensul giratoriu, se amenajează insule de dirijare a traficului, se vor monta borduri și pavele noi pe trotuare, se va turna covor asfaltic, vor fi realizate marcajele rutiere, va fi reamenajat spațiul verde, unde vor fi plantate flori și plante ornamentale. Noua configurare a sensului giratoriu a fost preferată în urma unui studiu de trafic ce a stabilit o geometrie menită să reducă ambuteiajele din zonă.”, a transmis Primăria Constanța.

Instituția nu a precizat de ce studiul nu a fost gândit înainte de deschiderea magazinului, când se putea prevedea o creștere de trafic.

Primăria face apel către participanţii la trafic să respecte regulile de circulaţie şi semnificaţia mijloacelor de semnalizare rutieră și să manifeste atenţie sporită în zonele în care se execută lucrări.   

Vă recomandăm și: Hornbach blochează circulația. În România se poate, în Germania nu


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 thoughts on “Hornbach reamenajează un sens giratoriu din Constanța

  1. Modernizarea intersecțiilor aglomerate din Constanța reprezintă un factor determinant pentru dispariția coloanelor de mașini.Mai multe benzi de circulație în intersecție înseamnă un număr mai mare de mașini care trec pe culoarea verde a semaforului.Daca autoritățile încep să înțeleagă acest lucru poate intenționează să modernizeze sensul giratoriu de pe IC Brătianu,langa cimitirul Palas.Aceasta artera care leagă autostrada și vestul Dobrogei de Constanța se gâtuie in acest sens giratoriu.De comun acord cu
    proprietarii fostului IPMC sau prin expropriere trebuie urgent sistematizat acest sens giratoriu. Pentru direcția spre Centru este o singură bandă de circulație disponibila, cealaltă este ocupată permanent de tirurile și camioanele care fac stânga spre Aurel Vlaicu.Daca vor exista patru benzi in direcția spre oraș -doua stanga pt Aurel Vlaicu și două pt Centru traficul va deveni fluent.Tot respectul față de Hornbach pentru efortul făcut
    în folosul comunității

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Un bărbat căutat în Germania, reținut în Constanța. Avea acasă o armă letală

mar mai 16 , 2023
La data de 15 mai a.c., polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, în colaborare cu polițiști din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Constanța – Serviciul Investigații Criminale, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au executat 2 percheziții domiciliare, în baza unui […]

V-ar putea interesa și: