Hoț de borduri prins în flagrant după ce un constănțean a anunțat poliția

Polițiștii locali din Constanța au depistat, pe strada Caraiman, pe 23 ianuarie, în jurul orei 20.30, un autoturism staționat care era încărcat cu mai multe borduri. Mașina a fost folosită pentru a sustrage materialele folosite la reabilitarea bulevardului 1 Mai.  

„La depistarea infracțiunii de furt a contribuit un cetățean care a văzut fapta și a sesizat patrula poliției locale aflată în zonă. Martorul le-a furnizat oamenilor legii date și informații cu privire la identificarea făptuitorului.”, a transmis primăria.

În cauză au fost întocmite actele procedurale în vederea predării acestuia către lucrătorii Secției 5 Poliție în vederea continuării cercetărilor și dispunerea măsurilor legale în consecință.  

„Facem un apel către constănțeni să semnaleze în continuare orice fapte antisociale ce țin de domeniul menținerii ordinii și liniștii publice la numerele de telefon 0241.484.205 și 0341/922 sau la adresa de mail politia.locala@primaria-constanta.ro.”, au mai spus reprezentanții primăriei.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Locuitorii din Delta Dunării, teorizați de șacali. Soluțiile se împotmolesc în dosarul cu șină

mie ian. 25 , 2023
De ieri, circulă o serie de imagini înfricoșătoare cu un atac al șacalilor, în plină zi, asupra unei turme de capre, pe malul drept al Canalului Sulina, mai jos de Gorgova. Zilele trecute, 60 de oi au fost ucise într-o singură noapte de o altă haită de șacali. „În Delta […]

V-ar putea interesa și: