Hotelierii de pe litoral se plâng că au avut 50 de controale în 60 de zile

Sursă foto: PNL Constanța

Agenții economici din stațiunile turistice din sudul litoralului, reuniți în ședința anuală a Organizației de Management al Destinației Mangalia, au reclamat numărul mare de controale din partea instituțiilor statului, pe parcursul sezonului estival, recent încheiat, fapt ce a cauzat blocaje financiare și dificultăți în relația cu turiștii.

Aceștia au explicat în fața prefectului Silviu Coșa, prezent la întâlnirea organizată, joi, 14 septembrie, în stațiunea Neptun, că în cele 60 de zile de sezon estival, au primit aproape 50 de controale din partea organelor de control abilitate. Prefectul Constanței a preluat toate sesizările agenților economici și a dat asigurări că va transmite nemulțumirile acestora, reprezentanților din Guvernul României.

La ședința OMD au mai participat primarul Mangaliei, Radu Cristian, deputatul Bogdan Huțucă, președintele Comisiei de Buget-Finanțe din Camera Deputaților și deputatul Marian Crușoveanu, membru în Comisia de Transport și Infrastructură din Camera Deputaților, precum și Manuel Zaharia, reprezentant al Aeroportului Tuzla.

În cadrul discuțiilor, reprezentanții administrației locale au prezentat stadiul lucrărilor din fiecare stațiune, precum și proiectele de modernizare, care urmează să fie finanțate din fonduri europene sau guvernamentale.

Cu aceeași ocazie, s-a discutat despre extinderea sezonului estival și atragerea unui număr cât mai mare de turiști, prin dezvoltarea Aeroportului Tuzla.

Alte teme de discuție au vizat extinderea plajelor, precum și fluidizarea transportului către sudul litoralului, pe durata sezonului estival.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pasaje, tuneluri și drumuri noi pe litoral

vin sept. 15 , 2023
Vești bune pentru litoralul românesc. Se pregătesc investiții în infrastructură, de care este extrem de mare nevoie. Organizația de Management al Destinației Mangalia a declarat că, la o întâlnire recentă între membrii săi, prefectul Silviu Coșa și parlamentari, deputatul Marian Crușoveanu, PNL, a menționat că au intrat în linie dreaptă […]

V-ar putea interesa și: