Hotelierii din Mamaia pot închiria locuri de parcare cu 70 de bani pe oră

Hotelierii din Mamaia pot închiria locuri de parcare cu 70 de bani pe oră

Mamaia a fost inclusă de Primăria Constanța în zona 0 de parcare, astfel că aici ora costă 4 lei. Autoritatea locală a decis însă să reducă semnificativ acest tarif pentru hotelieri. În loc de 4 lei pe oră, aceștia pot beneficia de locuri de parcare cu numai 70 de bani.

„Confort Urban închiriază, la cererea hotelierilor, pe lângă numărul minim pe care trebuie să îl aibă, în funcție de numărul de stele, un număr de locuri de parcare disponibil, oricât de mare, în limita celor disponibile. Hotelierii cumpără locul de parcare de la Confort Urban cu 0,7 lei pe oră, adică 499 de lei pe lună, cât este în clipa de față. La rândul lor, hotelierii pot pune orice preț doresc, în limita maximă pe care Primăria Constanța îl practică, 4 lei pe oră. Este la discreția lor ce preț vor practica.”, a afirmat viceprimarul Ionuț Rusu în emisiunea Realitatea locală, la Dobrogea TV.

Acesta a subliniat că hotelierii pot închiria și constănțenilor locurile de parcare, nu numai turiștilor.

Există hoteluri care au apelat deja la această modalitate.

„Taxa este de 20 de lei pe zi și turiștii au răspuns pozitiv la această acțiune”, a declarat Oana Tănase, manager hotel, pentru Dobrogea TV.

Hotelierii au amplasat și dispozitive de blocare a locurilor, astfel să nu fie ocupate de cei care nu plătesc.

Pentru a venit în sprijinul turiștilor, Ionuț Rusu a spus că aceștia vor putea cumpăra tichete răzuibile de parcare și de la recepție.

Emisiunea amintită poate fi urmărită mai jos.

Vă recomandăm și:

Cum fentează turiștii taxa de parcare din Mamaia

Parcarea cu plată goală, trotuarele pline de mașini

Parcarea în sudul litoralului costă 3 lei pe oră pentru autoturisme


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Donează sânge și mergi la UNTOLD, cel mai așteptat festival de muzică din Europa

mie iul. 14 , 2021
Cea mai longevivă campanie de donare de sânge din România, BLOOD NETWORK, inițiată de organizatorii festivalului UNTOLD, continuă! Organizatorii lansează cea de-a șaptea ediție a campaniei de donare de sânge care a mobilizat zeci de mii de oameni din România. În acest an campania se desfășoară în perioada 17 iulie […]

V-ar putea interesa și: