Hotelul Vega, singurul de cinci stele din Mamaia, a avut pierderi de peste 3 milioane lei în 2021

Stațiunea Mamaia are un singur hotel de cinci stele: Vega. Anul 2021, unul al pandemiei și restricțiilor, nu a fost prea bun pentru el.

Potrivit Ministerului Finanțelor, firma care îl deține, Vega Turism SA, a înregistrat o cifră de afaceri de 14.744.863 de lei și o pierdere netă de 3.144.408 lei, adică 8.614 lei în medie pe zi, în fiecare zi. Firma a avut o medie de 137 de angajați, a raportat datorii de 38 milioane lei, dar și active imobilizate de peste 75 milioane lei.

Pierderea din 2021 vine după doi ani de profit: 1.456.474 lei în 2020 și 249.244 lei în 2019. Înainte de această perioadă, timp de 13 ani, societatea a înregistrat pierderi. Cea mai mare valoare a acestora a fost de peste 14 milioane lei, în 2009.

Rezultatele firmei în ultimii ani. Sursă foto: listafirme.ro

Asociați principali în firmă sunt GVC Investment Company Limited, din Cipru, care deține 71,39% din acțiuni, Comănescu Gabriel Valentin (24,91%) și Upetrom Engineering SRL (3,68%).

GVC Investment este un vehicul de investiții deținut de Gabriel Valentin Comănescu, care controlează și grupul GSP (Grup Servicii Petroliere), prestator de servicii integrate offshore pentru industria petrolului și gazelor.

V-ar putea interesa și:

Șantierul naval deținut de Ion Dumitrache, PSD, a revenit pe profit după 13 ani de pierderi

CELCO a înregistrat cel mai mare profit din istorie

Administrația Porturilor Maritime Constanța a ajuns la cel mai mare număr de salariați din ultimul deceniu și la un profit (prea) mare

Un club de fițe de pe litoral plătește impozit cât o secretară

Constanța, orașul sălilor de joc și al caselor de pariuri

Sursă foto: Facebook/Hotel Vega
2 thoughts on “Hotelul Vega, singurul de cinci stele din Mamaia, a avut pierderi de peste 3 milioane lei în 2021

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Următorul articol

Cum își bate joc Grecia de turiști

joi mai 26 , 2022
Pandemia ne-a luat pe toți pe nepregătite. Turismul a avut mult de suferit: atât proprietarii de hoteluri, cât și turiștii care nu au mai putut pleca în vacanță. Grecia a avut, și ea, granițele și hotelurile închise din cauza covid. Dacă însă în România, de pildă, agențiile și hotelurile serioase […]

V-ar putea interesa și: