Hotelul Vega, singurul de cinci stele din Mamaia, a avut pierderi de peste 3 milioane lei în 2021

Stațiunea Mamaia are un singur hotel de cinci stele: Vega. Anul 2021, unul al pandemiei și restricțiilor, nu a fost prea bun pentru el.

Potrivit Ministerului Finanțelor, firma care îl deține, Vega Turism SA, a înregistrat o cifră de afaceri de 14.744.863 de lei și o pierdere netă de 3.144.408 lei, adică 8.614 lei în medie pe zi, în fiecare zi. Firma a avut o medie de 137 de angajați, a raportat datorii de 38 milioane lei, dar și active imobilizate de peste 75 milioane lei.

Pierderea din 2021 vine după doi ani de profit: 1.456.474 lei în 2020 și 249.244 lei în 2019. Înainte de această perioadă, timp de 13 ani, societatea a înregistrat pierderi. Cea mai mare valoare a acestora a fost de peste 14 milioane lei, în 2009.

Rezultatele firmei în ultimii ani. Sursă foto: listafirme.ro

Asociați principali în firmă sunt GVC Investment Company Limited, din Cipru, care deține 71,39% din acțiuni, Comănescu Gabriel Valentin (24,91%) și Upetrom Engineering SRL (3,68%).

GVC Investment este un vehicul de investiții deținut de Gabriel Valentin Comănescu, care controlează și grupul GSP (Grup Servicii Petroliere), prestator de servicii integrate offshore pentru industria petrolului și gazelor.

V-ar putea interesa și:

Șantierul naval deținut de Ion Dumitrache, PSD, a revenit pe profit după 13 ani de pierderi

CELCO a înregistrat cel mai mare profit din istorie

Administrația Porturilor Maritime Constanța a ajuns la cel mai mare număr de salariați din ultimul deceniu și la un profit (prea) mare

Un club de fițe de pe litoral plătește impozit cât o secretară

Constanța, orașul sălilor de joc și al caselor de pariuri

Sursă foto: Facebook/Hotel Vega


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

2 comentarii la “Hotelul Vega, singurul de cinci stele din Mamaia, a avut pierderi de peste 3 milioane lei în 2021

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Cum își bate joc Grecia de turiști

joi mai 26 , 2022
Pandemia ne-a luat pe toți pe nepregătite. Turismul a avut mult de suferit: atât proprietarii de hoteluri, cât și turiștii care nu au mai putut pleca în vacanță. Grecia a avut, și ea, granițele și hotelurile închise din cauza covid. Dacă însă în România, de pildă, agențiile și hotelurile serioase […]

V-ar putea interesa și: