Hoții au spart magazinul eMAG din Constanța. Ce spune Poliția

Sursă Foto: Facebook/eMag

Astăzi, în jurul orei 5.25, polițiștii din cadrul Secției 1 au fost sesizați prin apel 112 de către reprezentanții unei firme de pază cu privire la faptul că, la o societate comercială din municipiul Constanța, persoane necunoscute au pătruns prin efracție.

Este vorba despre magazinul eMAG din Constanța, de pe bulevardul Tomis numărul 218, bloc TD5, parter (zona Victoria).

„Deplasați la fața locului, polițiștii au constatat faptul că ușa de acces în societatea comercială, confecționată din sticlă, ar fi fost spartă cu un obiect dur, iar din interior ar fi fost sustrase mai multe bunuri (telefoane mobile).”, a precizat Andreea Iliescu, purtătorul de cuvânt al IPJ Constanța.

Polițiștii Secției 1 au deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat, urmând a fi luate toate măsurile în vederea identificării autorilor și luarea măsurilor legale care se impun.

Magazinul este deschis în respectiva locație din data de 1 octombrie 2015. În interior sunt expuse produse diverse, de la tablete la televizoare, laptop-uri şi telefoane şi mergând până la diferite electrocasnice.


Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Fundația „Metamorphosis”, care a primit bani de la primărie pentru a orna trotuarele cu mozaic, a organizat o campanie de strângere de fonduri pentru spital

lun apr. 27 , 2020
Universitatea Ovidius Constanța mulțumește tuturor celor care s-au alăturat campaniei de strângere de fonduri „Împreună pentru sănătatea comunității noastre!”, inițiată de membrii comunității universitare, și care au donat în contul Fundației „Metamorphosis”.  „Totodată, le mulțumim și celor care ne-au donat produse care sunt atât de necesare în desfășurarea actului medical […]

V-ar putea interesa și: