Hoții din Portul Constanța. Au furat marfă în valoare de 1,3 milioane lei

Astăzi, 29 iunie, polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Porturi Maritime, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța, au destructurat un grup infracțional organizat, specializat în săvârșirea infracțiunii de furt calificat.

Astfel, sunt puse în aplicare 13 mandate de percheziție domiciliară, dintre care 10 în județul Constanța, 2 în județul Ialomița și 1 în județul Brăila.

Din cercetări, a reieșit că, în anul 2021, mai multe persoane – angajați ai unei societăți comerciale din portul Constanța, transportatori și administratori de societăți comerciale din domeniul comerțului cu cereale – ar fi sustras aproximativ 500 de tone de uree din magazinele respectivei societăți comerciale.

Prejudiciul estimat este de aproximativ 1.300.000 de lei.

Suportul de specialitate a fost asigurat de Direcția Operațiuni Speciale din Poliția Română.

Activitățile beneficiază de sprijinul polițiștilor Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, serviciilor de combatere a criminalității organizate Ialomița și Brăila, precum și al jandarmilor din cadrul Grupării de Jandarmi Mobilă „Tomis” Constanța.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

ANR face angajări. Se caută de la purtător de cuvânt la inspectori tehnici și specialiști IT

Wed Jun 29 , 2022
Autoritatea Navală Română scoate la concurs 32 de posturi. Sunt disponibile locuri în cadrul următoarelor departamente, servicii și birouri: Serviciului Resurse Umane-Salarizare, Armonizare Legislativă, Serviciul Investiții Achiziții Publice, Administrativ, Compartimentul Fonduri Europene, Serviciul VTMIS, Serviciul MRCC, Biroul de Management al Calității, Compartimentul Audit Public Intern, Serviciul Înmatriculări și Examinări Personal […]
Autoritatea-Navala-Romania-ANR