Hoții nu au scrupule. Fetiță de 8 ani, la un pas de a fi păcălită prin metoda Accidentul

accidentul

La data de 19.01.2016, orae 19.00, o minoră de 8 ani, din Constanţa, a fost apelată telefonic de către un bărbat necunoscut, care folosind metoda „accidentul” i-a solicitat o sumă de bani.

Minora a luat din locuinţă suma de 600 euro, a povestit faptele menţionate unei prietene de familie, care a luat legătura telefonică cu mama minorei şi care a împiedicat darea sumei de bani.

Poliţiştii au deschis o anchetă.

Cu această ocazie, polițitșii vă reamintesc:

* Dacă sunteţi contactat de un „binevoitor”, care vă apelează în numele unei rude apropiate, anunţaţi IMEDIAT Poliţia la numărul de urgenţă 112 pentru a vă acorda sprijin;

* NU DAŢI BANI NECUNOSCUŢILOR SUB NICIUN MOTIV!

Oamenii legii recomandă părinţilor copiilor cu vârste mici, care pot fi abordaţi în mod similar de astfel de persoane, să îşi înveţe copiii ca în situaţia în care sunt contactaţi telefonic şi li se comunică faptul că părinţii/rudele au fost implicaţi/implicate într-un accident şi li se cere o sumă de bani să sune imediat la 112 şi să anunţe Poliţia pentru a nu fi victime ale înşelăciunilor.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Vergil Chițac, declarație despre posibila candidatură la Primăria Constanța

Wed Jan 20 , 2016
Rectorul Academiei Navale ”Mircea cel Bătrân”, contraamiralul Vergil Chițac, a postat astăzi, pe pagina sa de Facebook, un mesaj despre cum vede anul 2016, dar și despre posibila sa candidatură la Pimăria Constanța. Iată ce spune: ”Anul 2016 mi se înfăţişează ca unul intens. Şi apăsător. Şi policromatic. La fel […]