Huțucă despre Muhscină: „Un pion mic de care PSD-ul se folosește fără scrupule, încercând prin tertipuri să divizeze dreapta”

Bogdan Hutuca

Bogdan Huțucă, președintele PNL Constanța, a comentat astăzi, printr-o postare pe pagina sa de Facebook, demisia lui George Muhscină din partid și intenția acestuia de a candida în calitate de independent la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

„Cel mai greu lucru de înțeles, chiar și după atâția ani în politică este de ce aleg unii oameni să facă manevre politice meschine care nu aduc niciun beneficiu oamenilor, care nu aduc nicio valoare în comunitate și care au doar rolul de diviza electoratul și de a reduce eforturile unei echipe. Astăzi am aflat cu surprindere că un fost coleg din PNL și-a anunțat candidatura pentru Consiliul Județean, în condițiile în care mandatul de consilier județean nu a fost dus la bun sfârșit. În aceste condiții, mă întreb care este scopul unui astfel de efort de timp și de bani. Nu îmi rămâne decât să presupun că această candidatură are rolul doar de factor perturbator, un fel de agent electoral, care vizează doar niște interese post-electorale mărunte, fiind un pion mic de care PSD-ul se folosește fără scrupule, încercând prin tertipuri să divizeze dreapta. În ultimii ani, PNL Constanța s-a concentrat pe a curăța partidul de tentaculele PSD-ului.”, a spus Bogdan Huțucă.

Acesta a afirmat că s-a implicat personal să îi izoleze și să îi îndepărteze pe aceia care aveau agendă dublă cu mandat venit de la PSD.

„Nu a fost ușor, ne-a trebuit destul de mult timp, însă știu că ne aflăm pe un drum sigur, căci PNL are o singură direcție: aceea de a învinge PSD la Constanța.”, a conchis liderul PNL.

Candidatul PNL pentru funcția de președinte al CJ Constanța este Mihai Lupu.

Citește și:

Paradoxurile lui George Muhscină și pilda regelui Solomon

Mihai Lupu, PNL: „M-am bătut pentru introducerea voucherelor de vacanță.” Guvernul PSD se opunea VIDEO

VIDEO Cum s-au invitat Mihai Lupu și Florin Mitroi, unul pe altul, să candideze la președinția Consiliului Județean Constanța


Zen Residence2 thoughts on “Huțucă despre Muhscină: „Un pion mic de care PSD-ul se folosește fără scrupule, încercând prin tertipuri să divizeze dreapta”

  1. Vad ca toti aduc PSD in dicutie. Mai bine sa se uneasca impotriva PSD si o sa se vada atunci in mod evident cine era si cine nu era un pion.

  2. romanul e mai chietros Voteaza nu calitatea omului ci numele Daca a auzit de el bine ! daca nu … nu exista Asa ca ar fi bine sa folositi oameni cunoscuti

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Programul lucrărilor edilitare din luna august ale Confort Urban

Mon Aug 3 , 2020
Procesul de modernizare a tramei stradale progresează pe marile bulevarde. Pe bulevardul Mamaia, pe tronsonul delimitat de bulevardul Tomis și strada Mihai Viteazu, continuă reabilitarea traseelor pietonale  iar pe porțiunea delimitată de strada Mircea cel Bătrân și strada Mihai Viteazu, se va interveni asupra carosabilului. Pe bulevardul Tomis, între bulevardul […]
confort urban