I-a căzut sicriul din mașină! VIDEO

Imagini inedite în Constanța. Un sicriu a căzut dintr-o mașină mortuară, în momentul în care aceasta se afla într-un sens giratoriu.

Imaginile au fost surprinse de un șofer aflat în trafic.

Cel mai probabil, sicriul nu era „ocupat”.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Poliția Locală din Constanța a dat o lecție rromilor care petrec pe stradă

Dum iul. 29 , 2018
Poliția Locală din Constanța a dat o lecție rromilor care petrec în mijlocul străzii, ilegal. Astfel, astăzi, politiștii locali din cadrul Direcției Generale Politia Locală Constanta au fost sesizați pe numărul de dispecerat al instituției cu privire la faptul ca pe bulevardul I. C Bratianu din municipiul Constanta era in […]

V-ar putea interesa și: