„I-a pus mâna la gură și a vrut să o violeze. Avea pantalonii în vine”

Bărbat prins de constănțeni după ce ar fi încercat să violeze o persoană în stația de autobuz (foto: Facebook)

UPDATE Bărbatul a fost arestat pentru 30 de zile. Detalii AICI.

La data de 28 iulie a.c, în jurul orei 22.10, polițiștii Secției nr. 5 Constanța au fost sesizați despre producerea unui scandal, pe strada Timonei din municipiul Constanța.

„Deplasată, de îndată, la fața locului, patrula de poliție a identificat un bărbat, de 43 de ani, care ar fi agresat, într-o stație de autobuz, o femeie, de 55 de ani, din Constanța.”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Femeia a fost lovită cu pumnul în față, dar nu a necesitat internare.

Bărbatul a fost condus la sediul secției de poliție, pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

Oamenii povestesc, pe Facebook, despre un bărbat care ar fi încercat să violeze o femei, exact în zona în care poliția spune că s-a întâmplat incidentul, în jurul aceleiași ore.

„I-a pus mâna la gură și a vrut să o violeze. Avea pantalonii în vine. L-a văzut un om și a început să alerge, apoi l-au prins băieții de la barul din cartier”, spune un constănțean.

COMPLETARE ora 07.50

Polițiștii confirmă că bărbatul a vrut să o violeze pe femeie. „În această dimineață a fost reținut sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tentativă la viol. A fost introdus in arestul IPJ Constanța.”, a declarat Andreea Munteanu, purtător de cuvânt al IPJ Constanța. În timpul audierilor, bărbatul a solicitat asistență medicală, pentru că i s-a făcut rău, și a fost însoțit de polițiști și personal medical pentru investigații de specialitate. Reprezentanții instituției mai spun că apelul 112 a fost direcționat imediat către dispeceratul Secției 5 Politie Constanța, care a trimis de îndată patrula de ordine și siguranță publică la fața locului. Aceștia neagă astfel acuzațiile din mediul online, care spun că poliția ar fi întârziat să-și facă apariția.

COMPLETARE ora 08.18. Bărbatul are antecedente penale. „În anul 2007 a fost condamnat pentru infracțiunea de viol”, au precizat reprezentanții IPJ Constanța.

Recomandări:

Murim cu zile și nimeni nu răspunde!
Suspectul principal din Caracal a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra și Luiza
Criminalul din Caracal a ars cadavrele celor două fete
Gorilele invizibile din orașul nostru

Oamenii care se dau cu zeamă de lămâie pe față. Îi recunoașteți?

Știți să recunoașteți un politician psihopat? Test

Cafeaua din Napoli și mafia din Constanța

Teoria Ferestrelor Sparte sau cum poate fi salvat un oraș

Postări recente

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.