Ianis Hagi face bani și când este accidentat

Ianis Hagi face bani din contracte de publicitate deși este accidentat. Internaționalul român a semnat un contract important care-i va aduce în conturi suma de 100.000 de euro.

Parteneriatul a fost anunțat chiar de jucător pe contul său de Instagram.

„Când marchez un gol, când dau o pasă de gol sau când ne iese o schemă de joc, așa cum o pregătim la antrenament, sentimentul e fantastic. Pasiunea pentru fotbal e parte din mine, pe teren trăiesc cele mai intense emoții.

Alături de colegii de echipă și alături de fanii care sunt cu noi trup și suflet, într-o voce.  De azi, și alături de @Mastercard, căci ’Sportul ne aduce împreună’. Tot așa suna și campania lor, prin care puteți câștiga 15 kit-uri cu produse în ediție limitată.

Adică tricouri cu autograf, replici după trofeul Ligii Campionilor sau mingi de fotbal în ediție specială, dar și carduri prepaid”, este mesajul lansat de Hagi.

Pentru acest contract, Ianis Hagi a fost recompensat cu 100.000 de euro, susțin cei de la playsport.ro.

Clubul care l-a trecut pe Ianis Hagi pe lista de transferuri din vară

Potrivit jurnaliștilor turci, Ianis Hagi se află în continuare în vizorul lui Galatasaray, echipă care vrea să treacă printr-o reconstrucție totală la finalul actualei stagiuni. 

Hagi jr. a mai fost pe lista formației “Cim Bom” și în precedentele perioade de “mercato”, însă a rămas în cele din urmă la Rangers.

„Ianis Hagi, fiul legendei Galatasaray, Gheorghe Hagi, se află pe radarul echipei galben-roșii. Valoarea actuală de piață a talentului românesc de 23 de ani, născut la Istanbul, este de 7 milioane de euro”, au titrat cei de la Aspor.

Alături de Ianis Hagi, Galatasaray îi mai are în vizor, printre alții, pe James Rodriguez, fostul jucător al lui Real Madrid și Everton, dar și pe Mohamed Elneny, trecut pe la Arsenal Londra.

Zen Residence
energia residence

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Parcarea în Mamaia costă cât cazarea la un hotel de trei stele

Wed Apr 27 , 2022
Dacă vreți să veniți cu mașina în Mamaia, ar trebui să puneți ceva bani deoparte pentru parcare. Pentru al doilea an consecutiv, Primăria Constanța taxează parcarea în stațiunea cu 4 lei pe oră, 24 de ore din 24. Se oferă gratuitate numai pentru primele 30 de minute. Așadar, cine vrea […]
parcare mamaia