Ianis Hagi impresionează fanii și ziariștii în Scoția

Ianis Hagi impresionează fanii și ziariștii în Scoția.

Ianis Hagi impresionează fanii și ziariștii în Scoția.

Glasgow Rangers, antrenată de Steven Gerrard, cu Ianis Hagi titular, a câștigat împotriva lui Hamilton, scor 4-1, și s-a calificat în „sferturile” Cupei Scoției, potrivit gsp.ro.

Al doilea meci ca titular pentru Ianis la Rangers. Dacă miercuri, la 2-1 cu Hibernian în campionat, a jucat inter dreapta, acum a început ca aripă dreapta partida din „optimile” Cupei Scoției, cu Hamilton (4-1 în deplasare).

Dar numărul 7 albastru a apărut de multe ori și în centru, în spatele vârfului Morelos. De altfel, din acea poziție, i-a oferit două pase excelente, punându-l pe columbian în situații clare de gol.

Ar fi fost două assisturi pentru Ianis. Sud-americanul a ratat însă de fiecare dată. Și „tricolorul” a irosit o ocazie în minutul 5. Lovitura lui de cap din 6 metri a trecut puțin pe lângă poartă.

„Hagi impresionează din nou. Au existat momente când Rangers nu a accelerat și nu a putut fisura defensiva adversă, chiar și cu eforturile lui Ianis, mai ales ale lui”, a titrat Daily Record.

În minutul 73, la 1-2, după o repriză secundă mai puțin bună, a fost înlocuit de managerul Steven Gerrard. Fanii l-au aplaudat. Au fost la fel de impresionați de el. Unul dintre ei a postat pe Twitter:

„Ianis Hagi este cel mai bun fotbalist care a jucat în Scoția de la Brian Laudrup”.

Atacantul danez, fratele mai cunoscutului Michael Laudrup (ex-Lazio, Juventus, Barcelona și Real), a evoluat patru ani la Rangers. Între 1994 și 1998.

Sursă foto: Facebook/Rangers FC

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Control ANPC. Marfă expirată, frigidere ruginite și produse care nu erau dezinfectate într-un restaurant din județul Brașov

Sun Feb 9 , 2020
În data de 08.02.2020, în urma unei sesizări a Poliției Județene Brașov, o echipa de comisari ai CJPC s-a deplasat la restaurantul din localitatea Feldioara, ca urmare a informațiilor referitoare la o suspiciune de toxiinfecție alimentară. CJPC Brasov a fost prima care a ajuns la fața locului. „Am constatat faptul […]