Ianis Hagi și-a cerut iubita de soție

Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie pe iubita lui, Elena, la doar 24 de ani. Fiul lui Gică Hagi i-a dăruit partenerei sale un inel cu diamant.

Potrivit playsport.ro, Ianis Hagi a decis să facă pasul cel mare, iar fotbalistul a surprins-o pe iubita lui, Elena, cu o cerere în căsătorie. Fiul lui Gică Hagi i-a oferit iubitei sale un inel cu diamant, iar la eveniment au participat cele două familii, așa cum este obiceiul la aromâni.

În apropiat al familiei Hagi a mărturisit că Ianis Hagi preferă liniștea și stabilitatea, motiv pentru care a decis să facă marele pas cu partenera lui, Elena.

„Așa este la machedoni, te însori de tănăr. Elena deja stă majoritatea timpului la el în Scoția, familiile se cunosc de atâția ani și se înțeleg bine. De ce să nu facă pasul de acum? Așa-i tradiția la noi, de ce să stea în concubinaj până la 30 de ani? Ei sunt suflete pereche, se vede cu ochiul liber.

Ianis nu este genul de băiat care să umble din floare în floare, cum sunt tinerii fotbaliști din generația asta ciudată. Lui îi place liniștea, stabilitatea, să se simtă iubit. El vrea să se însoare, nu să umble brambura. Așa a văzut la el în casă, părinții lui sunt foarte uniți și se respectă mult. În plus, Gică (n.r: Hagi) i-a spus lui fi-su de când era mic că nimic nu omoară mai tare talentul decât viața extrasportivă.

Băiatul ăsta nu umblă prin cluburi, nu îi place. El preferă să călătorească, să cunoască alte locuri și culturi. Îi place să mânânce la restaurante bune, iar seara se uită la un film, la un documentar, și se culcă devreme. E total atipic pentru tineretul zilelor noastre. Ianis și Elena au același nivel social, financiar, sunt amandoi machedoni și se respectă tradiția. Toată lumea e încântată”, a declarat un apropiat al familiei Hagi, conform sursei citate.

Elena a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, iar tatăl ei este un om de afaceri din Constanța. Părinții Elenei s-au întâlnit cu Gică Hagi și aceștia se cunosc de mulți ani. ția și i-a plăcut de Elena Tănase.

Sursă foto: Instagram


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Campurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Deputatul Marian Cruoșveanu, PNL, a vizitat 41 de localități din județul Constanța în ianuarie

lun ian. 30 , 2023
Luna ianuarie a fost una de vacanță parlamentară. În această lună, deputatul PNL Marian Crușoveanu a reușit să vizitez 41 de localități din județul Constanța. „Prin aceste deplasări, am schițat principalele preocupări pe plan local, teme de interes și mai ales proiectele aflate în derulate. Din aceste discuții purtate, îmi […]
marian crusoveanu

V-ar putea interesa și: