Ianis Hagi spune că a scăpat de depresie pentru că s-a bărbierit în fiecare zi (cu un anumit produs)

Ianis Hagi scrie, într-o postare pe Facebook pe care a sponsorizat-o, că „cel mai rău lucru care i se poate întâmpla unui fotbalist este o accidentare care să-l țină departe de teren. Departe de colegi și de suporteri. Departe de obiectivele și visele lui.”

Iată restul mesajului.

„Mi s-a întâmplat mie și durerea fizică a pălit în comparație cu nesiguranța pe care am simțit-o în acel moment. Nu știam cât timp îmi va lua să mă recuperez și dacă voi putea să revin la forma mea maximă.

Cu toate acestea, am știut că nu trebuie să cad pradă acestor gânduri și să lupt în fiecare zi pentru a-mi recăpăta forța fizică, dar și pe cea mentală. Și ceea ce m-a ajutat să continui și mi-a ridicat moralul a fost rutina mea zilnică. Cu fiecare trezit dimineața devreme, cu fiecare bărbierit proaspăt, cu fiecare exercițiu pe care l-am făcut, încrederea mea a crescut tot mai mult. Și la fel și nerăbdarea de a mă întoarce pe teren și de a arăta cine știu că sunt cu adevărat.”

Postarea este însoțită de două fotografii cu el când se bărbierește. Pe ele scrie „Gillette”. Are și haștagul #gillette.

Evident, vorbim despre o postare sponsorizată de acest producător.

Postarea a fost promovată inițial în iunie 2020. Ea apare unor utilizatori în feed și în august 2022.

Ianis Hagi are 285.000 de urmăritori pe Facebook

Sursă foto: Facebook/Ianis Hagi

Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Deutschland über Alles. Corupție de dimensiune incredibilă în Germania. Și, totuși, România este oaia neagră

Thu Aug 18 , 2022
Germania se confruntă în aceste zile cu un nou caz incredibil de corupție, care ajunge până la cancelarul Olaf Scholz. Oficialii guvernamentali spun că sunt implicate 100 de bănci de pe patru continente şi cel puţin 1.000 de suspecţi. Christoph Spengel, profesor de fiscalitate internaţională la Universitatea din Mannheim şi […]
germania