Ianis Hagi va juca pentru Fiorentina. VIDEO

Ianis Hagi (foto: prosport.ro)
Ianis Hagi (foto: prosport.ro)

Clubul italian Fiorentina a reuşit să-l transfere pe Ianis Hagi de la Viitorul, care a semnat cu gruparea toscană la vârsta de doar 17 ani şi va fi coleg cu portarul Ciprian Tătăruşanu, anunţă site-ul oficial al formaţiei care a terminat sezonul trecut pe locul 5 în Serie A, citat de Mediafax.

La doar 17 ani, Ianis Hagi a semnat cel mai important contract din carieră. Fiorentina a anunţat pe site-ul oficial că a reuşit să-l transfere definitiv pe fiul lui Gheorghe Hagi. Discuţiile au apărut încă din vara trecută, însă până acum nu a fost făcut niciun anunţ oficial.

Nu există detalii financiare despre această mutare, însă în vara trecută s-a vorbit despre un milion de euro. Ianis Hagi urmează să se prezinte în cantonamentul Fiorentinei.

Ianis Hagi s-a născut în Istanbul, pe 22 octombrie 1998. A debutat în Liga 1 pe 5 decembrie 2014, pe când avea doar 16 ani, într-un meci Viitorul – FC Botoşani. Tânărul mijlocaş a fost introdus atunci pe finalul partidei. Pe 29 mai 2015 a venit şi primul gol, tot într-un meci cu FC Botoşani, terminat 4-4. A avut pentru Viitorul un total de 39 de apariţii, patru goluri şi două assist-uri.

Iată clipul video cu care a fost prezentat Ianis Hagi pe site-ul Fiorentinei.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Dovadă de spirit civic în Peștera. Voluntarii sting un incendiu. Intervine și ISU Dobrogea

Mon Jul 11 , 2016
Un foc a izbucnit în această dimineață la miriștea situată lângă comuna Peștera, în zona autostrăzii. De acolo, s-a extins. Echipele de voluntari ale comunei au intervenit imediat. Zece oameni, coordonați de primarul localității, Marius Petre, au ajuns la fața locului pentru a stinge flăcările. Aceștia au sosit cu două […]