Ianuarie 2023 va fi mai călduros decât de obicei

Meteorologii anunţă temperaturi mai ridicate decât cele normale în ultimele zile din acest an, cât şi în luna ianuarie 2023. De asemenea va fi deficit de precipitaţii.

Săptămâna 26.12 2022 – 2.01.2023

Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României, dar cu o abatere termică pozitivă mai accentuată în vest, nord-vest şi la munte.

Regimul pluviometric va fi deficitar în toate regiunile, dar mai ales în zona Carpaţilor Meridionali şi în Munţii Banatului.

Săptămâna 2.01.2023 – 9.01.2023

Temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele normale pentru acest interval, la nivelul întregii ţări, dar mai ales în nord, nord-est, nord-vest, centru şi la munte.

Cantităţile de precipitaţii vor fi deficitare la nivelul întregii ţări, dar mai ales în regiunile vestice şi în zona montană aferentă.

Săptămâna 9.01.2023 – 16.01.2023

Temperaturile medii vor fi uşor mai ridicate decât cele normale pentru această perioadă, în toate regiunile.

Regimul pluviometric va fi local deficitar în regiunile intracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Săptămâna 16.01.2023 – 23.01.2023

Mediile valorilor termice se vor situa peste cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României

Cantităţile de precipitaţii vor avea o tendinţă uşor deficitară în regiunile intracarpatice, iar în rest vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Avarie la Termoficare SRL. Constănțeni fără căldură

mar dec. 27 , 2022
Termoficare Constanța SRL a anunțat azi, 27 decembrie, că din cauza unei avarii apărute pe rețeaua de transport amplasată pe bd I.C.Brătianu, nu se poate asigura deocamdată energie termică pentru prepararea apei calde de consum și a încălzirii, afectează parte din zona Brătianu. Echipele de intervenție ale societății u început […]

V-ar putea interesa și: