Iar ne-au umilit clujenii. Emil Boc înființează într-un an mai multe spații verzi decât echipa Chițac – Ovanesian în 63,3

Noua echipă care conduce orașul Constanța vrea să înființeze 3 hectare de spații verzi pe an. Cifra apare în contractul de management al city managerului Felicia Ovanesian. E mult, e puțin?

Haideți să vedem ce fac alții. Știți că ne place să comparăm orașul cu unul asemănător ca mărime și ca aspirații: Cluj-Napoca.

Primarul Emil Boc a anunțat, azi, care sunt principalele cifre din bugetul pe anul 2021. În primul rând, este cu 22% mai mare decât în anul 2020. Banii vor fi folosiți și pentru înființarea sau extinderea de spații verzi. Clujul vrea – atenție – 190 de hectare de spații verzi din acest buget. Deci cam cât ar face echipa Chițac – Ovanesian, în ritmul impus prin contractul de manegement al city managerului, în 63 de ani și 3 luni.

Dacă se păstrează acest ritm, în acești 4 ani de mandat, diferența dintre Constanța și Cluj va crește la peste 253 de ani! Da, în ritmul acesta, Boc va face în 4 ani ce ar putea face, la modul ideal, actuala echipă din Primăria Constanța în 253,3 ani.

Probabil că nu mai e nimic de spus.

Mai jos aveți câteva date despre bugetul Clujului, prezentate de primarul Emil Boc.

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Topul salariilor. Câți constănțeni câștigă peste 10.000 de lei brut

Tue Mar 23 , 2021
Numărul contractelor de mun­că înregistrate cu un salariu lu­nar brut de 10.000 de lei sau mai mult a ajuns la 236.787 pe 23 fe­brua­rie, în România, conform datelor de la Inspecţia Muncii obţinute de ZF. În total, eco­no­mia locală are un număr de peste 5,5 mi­lioa­ne de contracte de muncă […]
salariu, cod fiscal