Iar ne-au umilit clujenii. Emil Boc înființează într-un an mai multe spații verzi decât echipa Chițac – Ovanesian în 63,3

Noua echipă care conduce orașul Constanța vrea să înființeze 3 hectare de spații verzi pe an. Cifra apare în contractul de management al city managerului Felicia Ovanesian. E mult, e puțin?

Haideți să vedem ce fac alții. Știți că ne place să comparăm orașul cu unul asemănător ca mărime și ca aspirații: Cluj-Napoca.

Primarul Emil Boc a anunțat, azi, care sunt principalele cifre din bugetul pe anul 2021. În primul rând, este cu 22% mai mare decât în anul 2020. Banii vor fi folosiți și pentru înființarea sau extinderea de spații verzi. Clujul vrea – atenție – 190 de hectare de spații verzi din acest buget. Deci cam cât ar face echipa Chițac – Ovanesian, în ritmul impus prin contractul de manegement al city managerului, în 63 de ani și 3 luni.

Dacă se păstrează acest ritm, în acești 4 ani de mandat, diferența dintre Constanța și Cluj va crește la peste 253 de ani! Da, în ritmul acesta, Boc va face în 4 ani ce ar putea face, la modul ideal, actuala echipă din Primăria Constanța în 253,3 ani.

Probabil că nu mai e nimic de spus.

Mai jos aveți câteva date despre bugetul Clujului, prezentate de primarul Emil Boc.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Topul salariilor. Câți constănțeni câștigă peste 10.000 de lei brut

mar mart. 23 , 2021
Numărul contractelor de mun­că înregistrate cu un salariu lu­nar brut de 10.000 de lei sau mai mult a ajuns la 236.787 pe 23 fe­brua­rie, în România, conform datelor de la Inspecţia Muncii obţinute de ZF. În total, eco­no­mia locală are un număr de peste 5,5 mi­lioa­ne de contracte de muncă […]
salariu, cod fiscal

V-ar putea interesa și: