Iar nu mai sunt bani pentru a acorda tichete de masă celor vaccinați

coada-tichete

Mai știți cozile pe care le făceau constănțenii pentru a sta la coadă ca să ia tichetele de masă după ce s-au vaccinat? Se pare că știau ei ce știau.

Direcția Generală de Asistență Socială Constanța a anunțat, azi, că, momentan, nu mai sunt tichete. Și nu este pentru prima dată când se întâmplă așa.

De ele beneficiază persoanele care s-au vaccinat cu schema completă de vaccinare împotriva virusului SARS-COV-2 (două doze de vaccin Astra Zeneca, Moderna sau Pfizer sau o doză Johnson&Johnson) exclusiv la Pavilionul Expozițional Constanța, City Park Mall, Spitalul Clinic de Boli Infecțioase sau de către echipele mobile.

„Vă asiguram că distribuirea va fi reluată imediat după primirea acestora de la Direcția de Sănătate Publică a județului Constanța. Termenul de ridicare a tichetelor este de 6 luni. Pentru doza a treia nu se eliberează tichete de masă!”, au transmis reprezentanții Primăriei Constanța.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Prefectura Constanța confirmă că un regulament pritocit de administrația Chițac este ABUZIV și ILEGAL

Wed Jan 5 , 2022
Prefectura Constanța a confirmat că Regulamentul din Hotărârea de Consiliu Local 77 este abuziv și ilegal, spun reprezentanții USR, printr-un comunicat de presă. Prefectura Constanța a emis avizul de legalitate, confirmând oficial ceea ce consilierii locali USR Constanța au susținut în momentul în care primarul Vergil Chițac, prin aparatul din […]
Ionuț Rusu și Vergil Chițac în timpul campaniei electorale, în care au anunțat exact ce se va întâmpla cu câinii fără stăpân. Sursă foto: Facebook/Ionuț Rusu