Iar se strică vremea în Constanța

Meteorologii au anunțat, din nou, că vremea se strică în municipiul Constanța.

Prognoza pentru intervalul 6 aprilie, ora 11.00 – 7 aprilie, ora 09.00 prevede că vremea va fi predominant frumoasă, iar cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări trecătoare după-amiaza. Temperatura maximă va fi de 15…16 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de 7 grade. Noaptea, trecător vor fi condiții de ceață.

Lucrurile se vor schimba în intervalul 7 aprilie, ora 09.00 – 8 aprilie – ora 09.00, când vremea va deveni în general instabilă. Cerul va fi temporar mai noros începând cu orele după-amiezii, când vor fi averse, posibil însoțite și de descărcări electrice și de intensificări de scurtă durată ale vântului. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 11 grade, iar cea minimă va fi de 7…8 grade.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Pe 2 mai se dă startul debranșărilor de la rețeaua centralizată de termoficare

mie apr. 6 , 2022
Societatea Termoficare Constanța SRL anunță că în acest an intervalul de timp în care proprietarii imobilelor racordate la sistemul de termoficare pot depune solicitări de deconectare/debranșare de la sistemul de termoficare sau de sigilare pe poziția închis a robinetelor amplasate pe corpurile de încălzire, va fi 02.05.2022 – 01.09.2022. Solicitările depuse […]
radet debransare constanta

V-ar putea interesa și: