Iași: șeful Poliției Locale Călare, în arest pentru o faptă abominabilă

Judecătoria Iași a aprobat solicitarea procurorilor privind arestarea preventivă pentru 30 de zile a şefului Serviciului Poliţia Locală Călare Iași.

Bărbatul, în vârstă de 36 de ani, a fost reţinut în cursul zilei de miercuri pentru 24 de ore, iar joi a fost adus în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă pentru 30 de zile. El este acuzat că ar fi violat de mai multe ori o fetiţă în vârstă de 11 ani.

Demersul vine după ce pe 29 martie, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Iaşi a fost înregistrată o plângere formulată de reprezentantul legal al fetiţei, din care reiese posibilitatea săvârşirii mai multor fapte de natură penală, precum „viol în forma continuată”, „agresiune sexuală în formă continuată”, „înşelăciune” şi „exercitarea fără drept a unei profesii sau activităţi”.

Conform rechizitoriului întocmit de procurori, în perioada septembrie-octombrie 2022, o persoană de gen masculin, instructor de echitaţie, profitând de rolul său de antrenor şi de vulnerabilitatea persoanei vătămate minore, în vârstă de 11 ani, prin constrângere fizică (ameninţare cu un cuţit) şi psihică, în timpul cursurilor, ar fi supus-o la trei raporturi sexuale, în trei împrejurări diferite. Anterior, în perioada ianuarie 2021 – mai 2022, cu ocazia cursurilor de echitaţie desfăşurate, aceeaşi persoană, profitând de autoritatea sa şi de vulnerabilitatea aceleiaşi persoane vătămate minore, ar fi supus-o pe această la acte de natură sexuală, prin constrângere psihică, atingând-o în zonele intime în timpul cursurilor.

Procurorii susţin totodată că bărbatul ar fi oferit cursuri de echitaţie fără a avea autorizaţie în acest sens, iar în anul 2022 aceeaşi persoană ar fi determinat alte persoane să achiziţioneze un cal, ascunzându-le cumpărătorilor faptul că animalul nu i-ar fi aparţinut. 


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Faci cumpărăturile la VIVO! și poți câștiga un voucher de vacanță în valoare de 2000 euro

vin apr. 28 , 2023
Sezonul acesta, sesiunile de cumpărături la VIVO! îți deschid orizontul spre noi destinații cu premii de descoperit lumea, dar și fashion și inspirație la cel mai înalt nivel.  Bucură-te de shopping în stilul tău, fă cumpărături de minim 50 lei, colecționează stickere norocoase și poți câștiga unul dintre premiile speciale: […]
auchan vivo constanta

V-ar putea interesa și: