Iată ce dezastru găsiți în Mamaia, cu numai 3 zile înainte de deschiderea oficială a sezonului estival

Mamaia seamănă mai mult a șantier plin de deșeuri decât a stațiune.

În două zile, polițiștii locali din Constanța au aplicat 4 sancțiuni în valoare totală de 80.000 de lei unor operatori economici din stațiunea Mamaia care au aruncat deșeurile pe domeniul public sau în containerele stradale și nu în recipienții speciali pe care trebuie să îi dețină.

„Tuturor ne place să trăim în curățenie, dar este vital să o și menținem. Facem parte dintr-o comunitate și trebuie să respectăm acest lucru. Trebuie să avem grijă și de spațiul din afara propriei locuințe sau a sediului în care ne desfășurăm activitatea.”, spun reprezentanții primăriei.

Polițiștii locali constănțeni desfășoară constant acțiuni ce au ca scop descurajarea activităților de depozitare ilegală a gunoiului pe domeniul public și aplică sancțiuni ori de câte ori situația o impune.

Reprezentanții Primăriei Constanța spun că acestea sunt însă situații punctuale, care au fost sancționate de Poliția Locală, și că situația nu este reprezentativă pentru stațiune. Ba mai mult, afirmă că se lucrează pentru ca totul să fie pregătit până pe 1 mai.

Starea stațiunii a fost subiect de dispută între fostul viceprimar Costin Răsăuțeanu, care spune că a luat la pas stațiunea și a găsit dezastru, și fostul șef al ANPC, actual angajat în Primăria Constanța, Horia Constantinescu, care i-a spus că o parte din dezastru îi aparține colegului de partid al lui Răsăuțeanu, fostul deputat Radu Babuș.

Potrivi legii, sezonul estival se deschide pe litoral pe 1 mai.

Sură foto: Primăria Constanța

Citește și:

Cum se va circula pe Autostrada Constanța București de 1 Mai și la vară

Cum va fi vremea de 1 mai

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Facebook, și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.