Iată ce minune de parc are un oraș cu un buget de 100 de ori mai mic decât al Constanței

Municipiul Constanța este umilit, la capitolul spații verzi, de multe localități din țară. Umilit este cuvântul potrivit, nu exagerăm.

Astăzi vă prezentăm un alt exemplu: Slănic Moldova, un oraș care un buget de puțin peste 9 milioane de lei, adică de 100 de ori mai puțin decât Constanța.

Uitați-vă la cum arată Slănic Moldova.

Comentariile nu-și mai au rostul.

Potrivit Gărzii de Mediu, suprafața totală a intravilanului municipiului Constanța este de 6024 ha, suprafața totală de spațiu verde din Municipiul Constanța este de 526 ha, iar suprafața de spațiu verde pe cap de locuitor este de 17,70 mp.

„Deoarece nu au fost respectate prevederile legale de asigurare a unei suprafețe de 26 mp/locuitor din terenul intravilan s-a impus întocmirea unui program în care vor fi evidențiate etapele de realizare a obligației de a asigura din terenul intravilan o suprafață de spațiu verde de minimum 26 mp/locuitor și s-a aplicat o sancțiune contravențională în valoare de 50.000 lei conform prevederilor art. II alin (2) din OUG 114/2007.”, au transmis reprezentanții instituției.


energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.