Iată componența comisiilor permanente de specialitate ale Consiliului Local Constanța

Iată componența comisiilor permanente de specialitate ale Consiliului Local Constanța. Ionuț Rusu, mâna dreaptă a lui Vergil ChițacDin rândul consilierilor locali PNL a fost ales pentru funcția de viceprimar Ionuț Rusu, desemnat, de asemenea, să exercite primul calitatea de înlocuitor de drept al primarului. Din partea alianței USR-PLUS, Florin-Daniel Cocargeanu este cel care va ocupa funcția de viceprimar pentru următorii 4 ani.În cadrul ședinței au fost constituite și Comisiile permanente de specialitate ale Consiliului Local. Astfel, componența comisiilor este următoarea:Comisia nr. 1 - Comisia de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța:Dumitru Caragheorghe
Teodor Popa
Ionuț Rusu
Stere Hira
Marian-Octavian ȘerbănescuComisia nr. 2 - Comisia de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură:Daniel-Gigi Tatu
Cristiana Popescu
Mihaela Andrei
Florin-Cătălin Iacob
Costin-Ioan RăsăuțeanuComisia nr. 3 - Comisia pentru servicii publice, comerț, turism și agrement:Iulian Călin
Cristian Omocea
Stere Hira
Alexandru-Marian Nazîru
Aura-Cerasela Badea
Ioana-Claudia Dobre
Cristian MihăilescuComisia nr. 4 - Comisia pentru activități științifice, învățământ, sănătate, cultură, sport, culte și protecție socială:Adriana-Teodora Câmpeanu
Mirela Garip
Romeo Stavăr-Vergea
Irinela Nicolae
Liviu MerdinianComisia nr. 5 - Comisia pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului:Adriana Arghirescu
Mihai Ochiuleț
Costin-Valeriu Avătavului
Alexandru-Marian Nazîru
Florin-Daniel Cocargeanu
Dede Perodin
Cristian Tincu
O parte din consilierii locali din Constanța. Poză de grup la finalul constituirii comisiilor de specialitate

Consiliul Local al municipiului Constanța s-a întrunit astăzi, 09 noiembrie 2020, în prima ședință ordinară din mandatul 2020 – 2024.

În cadrul ședinței au depus jurământul consilierii locali Cristian Mihăilescu și Stavăr-Vergea Romeo, care au absentat la constituirea Consiliului Local.

Din rândul consilierilor locali PNL a fost ales pentru funcția de viceprimar Ionuț Rusu, desemnat, de asemenea, să exercite primul calitatea de înlocuitor de drept al primarului. Din partea alianței USR-PLUS, Florin-Daniel Cocargeanu este cel care va ocupa funcția de viceprimar pentru următorii 4 ani.

În cadrul ședinței au fost constituite și Comisiile permanente de specialitate ale Consiliului Local. Astfel, componența comisiilor este următoarea:

Ionuț Rusu și Florin Cocargeanu, cei doi viceprimari ai municipiului Constanța

Comisia nr. 1 – Comisia de studii, prognoze economico-sociale, buget, finanțe și administrarea domeniului public și privat al municipiului Constanța:

 1. Dumitru Caragheorghe
 2. Teodor Popa
 3. Ionuț Rusu
 4. Stere Hira
 5. Marian-Octavian Șerbănescu

Comisia nr. 2 – Comisia de organizare și dezvoltare urbanistică, realizarea lucrărilor publice, protecția mediului înconjurător, conservarea monumentelor istorice și de arhitectură:

 1. Daniel-Gigi Tatu
 2. Cristiana Popescu
 3. Mihaela Andrei
 4. Florin-Cătălin Iacob
 5. Costin-Ioan Răsăuțeanu

Comisia nr. 3 – Comisia pentru servicii publice, comerț, turism și agrement:

 1. Iulian Călin
 2. Cristian Omocea
 3. Stere Hira
 4. Alexandru-Marian Nazîru
 5. Aura-Cerasela Badea
 6. Ioana-Claudia Dobre
 7. Cristian Mihăilescu

Comisia nr. 4 – Comisia pentru activități științifice, învățământ, sănătate, cultură, sport, culte și protecție socială:

 1. Adriana-Teodora Câmpeanu
 2. Mirela Garip
 3. Romeo Stavăr-Vergea
 4. Irinela Nicolae
 5. Liviu Merdinian

Comisia nr. 5 – Comisia pentru administrație publică, juridică, apărarea ordinii publice, respectarea drepturilor și a libertăților cetățeanului:

 1. Adriana Arghirescu
 2. Mihai Ochiuleț
 3. Costin-Valeriu Avătavului
 4. Alexandru-Marian Nazîru
 5. Florin-Daniel Cocargeanu
 6. Dede Perodin
 7. Cristian Tincu


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Primarul din Agigea doarme-n front? USR a luat inițiativa și solicită convocarea primei ședințe a consiliului local

lun nov. 9 , 2020
Primarul din Agigea nu a convocat până acum o ședință a noului consiliu local. Pentru că nu a făcut-o, consilierii USR PLUS, împreună cu ceilalți consilieri locali, cu excepția celor PSD, au luat frâiele-n mâini. „Deoarece până în prezent Primarul Comunei Agigea nu a convocat o ședință cu noul Consiliu […]
Cristian-Maricel-Cirjaliu-Agigea

V-ar putea interesa și: