„Îi mulțumim domnului primar că are grijă și de noi, pensionarii”

Fuego le cântă pensionarilor într-un spectacol plătit de Primăria Constanța

„Îi mulțumim domnului primar că are grijă și de noi pensionarii”. Fraza face parte dintr-un comunicat de presă trimis de Primăria Constanța, prin care a anunțat că instituția a organizat un spectacol pentru bătrâni.

Fără alte comentarii, vă prezentăm mai jos comunicatul de presă, dar și scurt filmuleț realizat de angajații instituției. Primăria nu a precizat cât a costat spectacolul. Trebuie subliniat că acesta a fost finanțat din bugetul local, din bani publici, nu personal de către primar.

„Primăria Municipiului Constanța le-a oferit seniorilor orașului o seară de neuitat, în compania îndrăgiților Fuego, Raul, Stela Enache și Ștefania Rareș.

Concertul a strâns în sala Casei de Cultură sute de vârstnici care s-au bucurat, timp de aproape două ore și jumătate, de un spectacol pe cinste.

Pensionarii au fredonat împreună cu artiștii melodiile lor preferate și au aplaudat minute în șir.

Prezent la eveniment, viceprimarul municipiului Constanța, domnul Costin Răsăuțeanu le-a oferit buchete de flori artistelor Stela Enache și Ștefania Rareș.

 „A fost foarte frumos, Raul și Fuego și doamna Stela.  Ne-a plăcut mult de tot”.

„Îi mulțumim domnului primar că are grijă și de noi pensionarii”, au declarat cei prezenți la spectacol.

Mulțumim Primăriei pentru că ne-a invitat. Iubesc Constanța, sunteți formidabili”, a declarat îndrăgitul artist Fuego, la finalul spectacolului organizat de Primăria Municipiului Constanța cu ocazia Zilei Internaționale a Persoanelor Vârstnice.

Ziua Internațională a Persoanelor Vârstnice este sărbătorită în fiecare an, în data de 1 octombrie, potrivit hotărârii Organizaţiei Naţiunilor Unite din februarie 1991.”Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

1.412 persoane, amendate pentru că au folosit mijloacele de transport în comun fără bilet

mie oct. 2 , 2019
În luna septembrie, polițiștii locali din Constanța, în colaborare cu lucrătorii Regiei Autonome de Transport în Comun Constanța au acționat pentru asigurarea și menținerea unui climat de normalitate pe mijloacele de transport public de persoane. Cu această ocazie, au legitimat 1442 persoane și au constatat 1431 de abateri de la […]

V-ar putea interesa și: