Ilie Năstase i-a făcut plângere penală lui Ciprian Marica

Scandalul dintre Ilie Năstase și nașul său, Ciprian Marica, este departe de a fi încheiat. Fostul mare jucător de tenis își caută dreptatea în instanță după ce a fost dat afară din fundația care îi poartă numele. În vârstă de 75 de ani, „Nasty” i-a făcut plângere penală lui Marica.

Năstase acuză că fostul atacant din naționala României vrea să pună mâna pe terenurile din Fundația lui Ilie Năstase, care au fost obținute prin două decizii de Guvern. Acestea ar valora aproximativ 50 de milioane de euro pe piața imobiliară.

Acum am făcut plângere penală, făcută și înregistrată către Parchetul de pe lângă Curtea de Apel București, domului procuror general și aici spunem exact ce s-a întâmplat, cum am fost păcalit, cum mi s-a furat fundația. Omul ăsta nu e un om, l-am băgat aici cu un contract la terenul de fotbal și a ajuns să-mi fure fundația și tot terenul. Cum e posibil? Cu acte false. Asistență și reprezentare neloială, fals în înscrisuri oficiale, înșelăciune, uz de fals. Ăsta e dosărelul nostru și trebuie să răspundă tovarășul Marica.

A început ușor-ușor și s-a băgat pe lângă mine, a ajuns să-mi fie și naș, sunt și nași falși, băiatul e un hoțoman, un escroc, care m-a escrocat pe mine și probabil o să facă și cu alții cu alte contracte. Nu îi e teamă, dar dacă nu se întâmplă nimic, eu vin aici cu buldozerul și intru și dărâm tot!”, a declarat Ilie Năstase pentru prosport.ro.

Fostul mare jucător de tenis a făcut și acuze halucinante. Crede că Marica i-a pus în pericol atât căsnicia, cât și sănătatea.

Păcat că are doi copilași frumoși, păcat, o să facă pușcărie, eu așa văd. Să ies din fundație. Cum pot să fac eu așa ceva? Să-mi dau eu fundația la altcineva? Trebuie să fii orb. Aaa, poate mi-a băgat ceva în băutura, că mă duceam cu el la băutura. Se poate. Și mă suna și mă intreba azi: «Ești bine?», mâine: «Ești bine?». Și pe soție o întreba când divorțeaza. Ce sunt astea?”, a precizat fostul lider ATP.

Ilie Năstase l-a arătat cu degetul atât pe Marica, cât și pe tatăl acestuia. Cei doi ar fi urmărit-o pe Ioana Năstase prin blocul în care locuiește.

Acum, o urmărește pe nevastă-mea pe la bloc. L-am văzut că cobora din blocul lui nevastă-mea cu câteva săptămâni în urmă. Tatăl lui, cu un aparat în mână. Nu glumesc, vorbesc serios. Cred că a înregistrat. La noi în bloc, lângă soția mea, e un apartament liber, cred că s-a dus și a înregistrat să vadă ce ziceam noi. Eu cred treaba asta și o să demonstrez asta”, a spus Năstase.

„Nasty” i-a cerut ajutorul lui Ion Țiriac, cel alături de care a câștigat proba de dublu de la Roland Garros, în 1970. Miliardarul i-ar fi pus la dispoziție avocații săi.

Reamintim că, în 2018, sala de sport a școlii Nicolae Tonitza din Constanța a fost botezată Ciprian Marica.

Citește și: Împrumutul despre care Marica nu vorbește

Sursa: as.ro


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Volkswagen plătește miliarde de dolari în scandalul noxelor, în America

sâm ian. 22 , 2022
Volkswagen a ajuns la un acord de 3,5 miliarde de dolari cu statul Ohio, pentru închiderea acuzaţiilor referitoare la încălcarea legii prin manipularea software-ului computerizat al vehiculelor sale pentru a masca emisiile de dioxid de carbon, a declarat procurorul general al statului, transmite Reuters. Gigantul din Germania nu a plătit […]
volkswagen

V-ar putea interesa și: