Iluminatul public din Mamaia, pornit în plină zi

mamaiaPrimăria Constanța îi întâmpină pe turiști cu iluminatul public pornit în plină zi, în Mamaia.

Aceasta este concluzia pe care putem să o tragem după ce am văzut că vineri după-amiază, în stațiune, luminile sunt aprinse, de la intrare până în zona hotelului Rex.

mamaia

Cu toate că înțelegem dorința primăriei ca Mamaia să arate bine, considerăm totuși că iluminatul public ar putea fi oprit pe timpul zilei, căci nu în el stă atracția stațiunii. Mai ales că noi, constănțenii, plătim factura.

P.S. Iată ce spun autoritățile locale:

Primăria Constanța explică de ce funcționează iluminatul public în Mamaia, în plină zi


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Conducerea Aeroportului Kogălniceanu s-a dus până în Spania. Rezultatele vizitei se lasă așteptate

vin apr. 27 , 2018
În perioada 22 – 24 aprilie 2018 reprezentanții Aeroportului Internațional Mihail Kogălniceanu Constanța au participat la Routes Europe 2018, eveniment destinat transportului aerian din Europa, organizat la Bilbao, Spania. „În cadrul evenimentului, unde a avut loc cea mai importantă întâlnire a operatorilor aerieni și a aeroporturilor din Europa, delegația a […]
aeroport

V-ar putea interesa și: