Imagine înduioșătoare. Pompierii din Cluj au salvat cinci cățeluși

„Începem dimineața cu o imagine înduioșătoare!” Asta a anunțat IGSU printr-o postare în care erau înfățișați mai mulți pompieri cu câțiva căței în brațe.

„Iată-i pe pompierii de la Detașamentul 1 Cluj-Napoca, bucuroși că au salvat cinci cățelusi. Aceștia au fost găsiți întâmplător de o tânără, în timp ce se plimba printr-o pădure de la marginea orașului.”, este mesajul celor de la Inspectoratul General pentru Situații de Urgență.

A auzit plânsetul lor de teamă, așa că s-a îndreptat spre bazinul adânc de șase metri. Spre surprinderea ei, a zărit puii abandonați și a chemat imediat în ajutor o asociație ce se ocupă cu protecția animalelor.

„Oamenii cu suflet mare au ajuns cu greu la locul indicat, fiind nevoiți să traverseze un drum accidentat, prin întuneric și ceață densă. Când au realizat că nu se pot descurca singuri, au solicitat sprijinul pompierilor. Salvatorii noștri au folosit scara pentru a coborî în bazin și, rând pe rând, au scos cățeii la suprafață. Deși au stat multe ore în frig, fiecare era teafăr. Asociația i-a dus apoi la veterinar, însă nu înainte ca toată lumea să își facă o poză frumoasă, demnă pentru primele zile din 2023! Misiunile destinate salvării de vieți continuă!”, au scris reprezentanții IGSU.


Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Meteorologii au anunțat când se va termina primăvara din mijlocul iernii

mar ian. 3 , 2023
Temperaturile din aceste zile aduc mai mult a primăvară, nu a iarnă, dar acest lucru va mai dura. Meteorologii au anunțat că abia în ultima săptămână din ianuarie temperaturile vor fi apropiate de cele normale pentru această perioadă. Săptămâna 02.01.2023 – 09.01.2023 Valorile termice vor fi mai ridicate decât cele […]
Primăvara în Mamaia. Foto: Matca Vision Studio

V-ar putea interesa și: