Imaginea dezolantă a nesimțirii și nepăsării

Primăria Valu lui Traian a postat, astăzi, o poză care este dovada nesimțirii unor locuitori. Din păcate. Este vorba despre un mic munte de șervețele umede scoase din canalizare.

„Mormanul de servetele umede si alte asemenea din imagine s-au adunat numai in 3 saptamani intr-un gratar de canalizare de pe strada Luncii. Prin intermediul nostru, Raja face apel la toti cetatenii sa nu arunce in wc-uri sau scurgeri, servetele umede, pampersi, prosoape, deseuri vegetale, etc. In final, tot cetatenii au de suferit cand se infunda canalizarile.”, spun reprezentanții primăriei.

Nu este prima dată când se întâmplă așa. Din păcate, probabil că nici ultima. Iată ce scriam despre acest fenomen în 2018:

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Bărbat, 59 de ani, nevaccinat, fără alte boli, decedat, singura victimă a covidului

Thu Jan 6 , 2022
În ultimele 24 de ore, în județul Constanța s-a înregistrat o singură victimă a coronavirusului. Este vorba despre un bărbat, de 59 de ani, din Constanța, fără antecedente patologice cunoscute. A murit azi, 06.01.2022, la Spitalul Clinic Județean de Urgență “Sf. Apostol Andrei” Constanța. Nu era vaccinat. De la debutul […]