Imaginea dezolantă a nesimțirii și nepăsării

Primăria Valu lui Traian a postat, astăzi, o poză care este dovada nesimțirii unor locuitori. Din păcate. Este vorba despre un mic munte de șervețele umede scoase din canalizare.

„Mormanul de servetele umede si alte asemenea din imagine s-au adunat numai in 3 saptamani intr-un gratar de canalizare de pe strada Luncii. Prin intermediul nostru, Raja face apel la toti cetatenii sa nu arunce in wc-uri sau scurgeri, servetele umede, pampersi, prosoape, deseuri vegetale, etc. In final, tot cetatenii au de suferit cand se infunda canalizarile.”, spun reprezentanții primăriei.

Nu este prima dată când se întâmplă așa. Din păcate, probabil că nici ultima. Iată ce scriam despre acest fenomen în 2018:


Puteți urmări Constanța 💯% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Bărbat, 59 de ani, nevaccinat, fără alte boli, decedat, singura victimă a covidului

joi ian. 6 , 2022
În ultimele 24 de ore, în județul Constanța s-a înregistrat o singură victimă a coronavirusului. Este vorba despre un bărbat, de 59 de ani, din Constanța, fără antecedente patologice cunoscute. A murit azi, 06.01.2022, la Spitalul Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța. Nu era vaccinat. De la debutul […]

V-ar putea interesa și: