Imaginea zilei

bourbonUn fotoliu gol. Aceasta este imaginea zilei, poate a anului.

Este un fotoliu gol din Bourbon, una dintre cafenelele din Constanța. Azi dimineață erau două mese ocupate și nu era deloc fum.

Indiferent de părerile pro și contra fumat, este plăcut să poți bea o cafea și sta de vorbă fără să tai fumul cu cuțitul.

Nu știu cât de aglomerat este de obicei în Bourbon, dar sunt convins că cei care au preferat azi să stea acasă sau să fumeze la colț de stradă vor reveni în cafenele, chiar dacă nu mai au voie să fumeze.


Puteți urmări Constanța 100% și pe Google News sau canalul de WhatsApp.

Conținutul website-ului www.ct100.ro este destinat exclusiv informării publice. Toate informațiile publicate pe acest site sunt protejate de către prevederile naționale și internaționale legale în vigoare. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conținutului acestui website.

Comentariile la articole sunt moderate. Așa se întâmplă încă din 2015, de la înființarea Constanța 100%. Am luat această decizie pentru a evita injuriile, calomniile, informațiile false. Dacă doriți să comentați, vă solicităm să folosiți un limbaj decent, să nu folosiți atacuri la persoană și nici informații false. Utilizatorului îi revine întreaga responsabilitate a comentariilor și a acțiunilor sale decurgând din acest act.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Next Post

Incredibil. Elevi bătuți în clasă de un părinte. ”Dacă îi spui maică-tii te bag într-un sac și te duc în cimitir”

vin mart. 18 , 2016
Tatăl unui elev ar fi bătut crunt 2 copii de clasa a IV-a din Cernavodă, chiar în şcoala în care învaţă, scrie TVR. Unul dintre ei are un handicap fizic. Cei doi elevi au fost internaţi. Unul a rămas în spital sub supravegherea medicilor care se tem că loviturile puternice […]

V-ar putea interesa și: