Imagini cu epava pescadorului scufundat în Marea Neagră

pescador scufundat

Pescadorul dispărut pe 17 mai în Marea Neagră a fost găsit ieri. Reprezentanții Gărzii de Coastă au prezentat imaginile din momentul în care scafandrii găsesc epava.

„În data de 22.05.2021, polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Constanța, sub coordonarea procurorului din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa , împreună cu o echipă de scafandri din cadrul Gărzii de Coastă și două mijloace de mobilitate navală, au desfășurat activități in vederea identificării epavei unei ambarcațiuni. Echipa de scafandri a Gărzii de Coastă a acționat sub coordonarea CCC SCOMAR, localizând și identificând epava pescadorului Sea Shark 1, la o distanță de aproximativ 10km Est de Chituc.”, au precizat reprezentanții Gărzii de Coastă.

Epava a fost găsită la aproximativ 21 metri adâncime. Nu s-a putut determina dacă sunt corpuri pe navă.

Zen Residence
energia residenceLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

I s-a făcut rău la volan. Medicii îl resuscitează

Sun May 23 , 2021
Unui bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani i s-a făcut rău la volan, duminică, în timp ce se afla pe varianta municipiului Constanța, în zona târgului de mașini. Acesta a pierdut controlul volanului și a intrat într-un alt autoturism. La fața locului a ajuns un echipaj al ISU […]