Imagini de groază la Spitalul de Boli Infecțioase. Pacienți carbonizați, ambulanțe împinse cu mâinile goale VIDEO

Un pacient carbonizat este scos de pe targă în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Sursă foto: Alice Mitrica
Un pacient carbonizat este scos de pe targă în urma incendiului de la Spitalul de Boli Infecțioase Constanța. Sursă foto: Alice Mitrica

Clipe cutremurătoare la Spitalul de Boli Infecțioase din Constanța. Mai mulți pacienți au murit într-un incendiu care a izbucnit în secția ATI.

„Incendiul s-a manifestat la nivelul secției ATI cu pacienți COVID. Sunt 9 pacienți decedați. Întregul spital a fost evacuat.”, au declarat reprezentanții IGSU.

Într-una din imaginile surprinse de martori se poate observa trupul carbonizat al unei victime.

Alți morți au fost lăsați pe jos, în curte, în așteptarea autospecialelor care să îi ducă la morgă. În imaginile de mai jos sunt trei decedați.

Sursă video: imagini amator

Tot acolo, martorii au surprins personal medical care împingea cu mâinile o ambulanță pentru a o muta din drum.

Ambulanță împinsă de personalul medical. Video amator

Referitor la incendiul din Spitalul de Boli Infecțioase Constanța vă informăm că, din primele date transmise de către Centrul Operativ pentru Situații de Urgență, în această dimineață se aflau internate în unitatea sanitară un număr de 113 persoane, din care 10 persoane în ATI.

Toți pacienții vor fi transferați la Spitalul Județean De Urgență Constanța, la Spitalul de Pneumoftiziologie și un spital mobil ISU.

Mai multe echipaje ale ISU, Jandarmeriei, Ambulanței sunt în fața spitalului. Traficul este deviat. Foto: Cristian Hagi

La solicitarea ministrului interimar al Sănătății, au fost activate de către DSP Constanța și unitățile sanitare din Medgidia și Mangalia, în caz de nevoie.

Incendiul a fost lichidat la ora 10:55. Au fost prealertate toate spitalele din județ pentru preluarea pacienților.

Puteți urmări știrile Constanța 100% și pe Google News.

energia residence
sprijina-jurnalismul-independent

Leave a Reply

Your email address will not be published.