Imagini GREU DE ÎNȚELES de pe Autostrada Soarelui

Uitați-vă la imaginea de mai jos, vă rog.

Este o fotografie făcută duminică, 19 august, la stația de taxare Fetești, de pe Autostrada Soarelui. Pe banda I se pot vedea cum zeci de mașini așteaptă să plătească taxa de pod la ghișeul unde plata se poate face cash. Unul singur, de altfel.

Sunt zeci de mașini la coadă, după cum se poate observa.

Celelalte ghișee sunt libere.

Este greu de înțeles de ce zeci de șoferi așteaptă să achite cash, în condițiile în care există mai multe posibilități simpe pentru a plăti această taxă. O poți face, cel mai ușor, prin SMS, și după ce treci podul. O poți face la benzinării sau online.

În condițiile acestea, de ce să stai să aștepți zeci de minute la coadă?

Singura explicație la care mă gândesc este că oamenii se tem ca sistemul să nu dea rateuri sau să nu încurce datele atunci când, de exemplu, trimit un SMS. Dar parcă e mai bine să fii atent când scrii un număr de mașină pe telefon decât să stai la coada asta.

Sursă foto: Facebook/Info Trafic Romania

4 comments

  • Când semnalul la celular îți face figuri, poți avea surprize… Eu am fost taxat de trei ori pentru o trecere. Semnalul era slab spre inexistent, am apăsat Send, nu s-a dus mesajul. Am mai apăsat o dată, și încă o dată, și în fine s-a dus. Apoi a venit factura: trei treceri…

  • cu tot cu plata online tot îți vine acasă amenda. după o perioada când sigur numai ai bonul

  • Dimache Ionuț

    Stă lumea să achite cash deoarece sistemul de plată on line este praf. Eu unul am plătit două amenzi din acest motiv pentru o plată prin sms și una pt plata în benzinărie.

  • Am platit 2 treceri la benzinarie, am primit o amenda, am dat in judecata, am avut castig, dar am platit taxe de judecata mai mult decat era amenda si ei au cerut sa nu plateasca si judecatorul a fost de acord. Online e praf sistemu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.