Imagini incredibile: ambulanță împotmolită în noroi pe o stradă din Agigea VIDEO

Scene desprinse parcă dintr-un film prost au avut loc, recent, în comuna Agigea. O ambulanță a rămas împotmolită pe o stradă, din cauza noroaielor. I-a venit în ajutor o altă ambulanță.

Imaginați-vă ce era în sufletul celor care aveau nevoie de această ambulanță, căci nimeni nu o cheamă de plăcere. În loc să ajungă la spital cât mai repede posibil, se lupta cu noroaiele.

Oamenii au filmat momentul și l-au postat pe rețelele de socializare.

Primăria Agigea este condusă de vreo 14 ani (da, ați citit bine, paisprezece) de Maricel Cristian Cîrjaliu, care este și vicepreședinte PSD. În tot acest amar de timp, edilul nu a fost în stare nu să asfalteze, ci măcar să pietruiască strada aceasta pe care locuiesc oameni, să poată fi folosită în siguranță de ambulanțe și mașini de pompieri.

V-ar putea interesa și:

Cum îl apăra Cristian Maricel Cârjaliu pe Nicușor Constantinescu, în dosarul în care a fost CONDAMNAT la 10 ani de închisoare

Referendum pentru demiterea ultimului baron PSD din județul Constanța: Maricel Cîrjaliu

energia residence
Zen Residence
comprest util asfalt dobrogeaLeave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Italia a trimis încă patru avioane de luptă în baza de la Mihail Kogălniceanu

Tue Mar 1 , 2022
Forțele Aeriene Italiene au decis suplimentarea cu încă patru aeronave Eurofighter Typhoon a detașamentului dislocat în Baza 57 Aeriană de la Mihail Kogălniceanu. Primele două avioane au aterizat duminică, 27 februarie, iar celelalte două au sosit marți, 1 martie, în baza de la Mihail Kogălniceanu. Detașamentul italian execută, alături de […]
avioane-italiene-2