Imagini revoltătoare din Spitalul Județean Constanța

Un adolescent a postat, recent, imagini revoltătoare din Spitalul Clinic Județean de Urgență din Constanța.

Nu le voi comenta prea mult, galeria foto vorbește de la sine.

Iată ce spune tânărul pe Facebook: ”Azi am fost la Spitalul județean Constanta să îmi vizitez bunica. Foarte fericit ca o văd, intru în salonul în care se afla, bucuros o îmbrățișez apoi inevitabil observ aceste… cică noptiere pentru a-ți pune mâncarea, lucrurile, etc Am zis că nu se poate așa ceva. Mai stăm puțin de vorbă după care îmi spune ca nu a putut să doarmă spunând că toata noaptea au umblat carcalacii pe pereți pe lângă patul ei. Asistentele i-au spus să își pună un prosop ud pe cap peste noapte ca să nu se urce carcalacii pe ea și să lase lumină aprinsă. Am început să mă uit prin salon. Am găsit doi păianjeni la capul patului, încă trei sub un singur pat, încă unul în baie… gândaci peste tot pe pereți și pe podea… Între timp mi-a sărit în ochi jegul de pe pereți/podea/noptierele ruginite, pline cu mizerie și gândaci, stative ruginițe pentru perfuzii”.

Vinovați pentru acest dezastru în care se află spitalul se află toți ce care l-au condus și care ne-au condus în ultimii 25 de ani.

Și mai revoltător este că județul Constanța a fost ocolit de guvernanți, care au decis că aici NU trebuie să se construiască un spital regional, cu toate că activitatea spitalului din Tulcea se desfășoară la nivel de avarie, că populația județului se dublează, vara, și că aici un spital de Pediatrie, de Oncologie, o Maternitate, ca în județe unde se vor construi spitale regionale.

Este o impotență revoltătoare a politicienilor și autorităților, care acceptă o astfel de situație fără nici cea mai mică remușcare.

Zen Residence
energia residence



Leave a Reply

Your email address will not be published.

Următorul articol

Daniel Fripis, avansat în grad post-mortem

Mon Aug 31 , 2015
Prin Ordin al viceprim-ministrului pentru securitate națională, ministrul afacerilor interne, Gabriel OPREA, plutonierul adjutant FRIPIS Daniel Marius, care și-a sacrificat viața în timpul misiunii, a fost avansat post-mortem la gradul de sublocotenent. Totodată, vicepremierul Gabriel OPREA a înaintat Președintelui României propunerea pentru acordarea Ordinului Bărbăție și Credință în grad de […]